maandag 3 maart 2014

Look: Sky Crush

“The sky grew darker, painted blue on blue, one stroke at a time, into deeper and deeper shades of night.”


Voor deze look heb ik gebruikt: Maybelline Color Tattoo in Mauve Crush (alhoewel ik deze kleur alles behalve "mauve" vind, meer shimmery licht blauw) en MAC pigment in Cornflower (voor over Mauve Crush, dit vormt toch wel een hele mooie combinatie).
In de binnenste ooghoek heb ik witte pigment met blauwe shimmer toegevoegd. In de buitenste ooghoek kwam de donker-bruine Inglot kleur. Deze heb ik uitgevaagd met wat lichtere grijzige tinten. Onder mijn oog - een shimmery bruine kleur.


Op mijn wangen - mijn oude vertrouwde Amour blush van Nars, aangevuld met Albatross highlighter. Ondanks de blauwe kleur, is het toch nog best een zachte look geworden. Ik ben gek op de shimmer die erin zit, het maakt het extra bijzonder. En blauw… tja… it has been too long without you… ;)

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie look, de kleur staat je ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mauve kan je het inderdaad niet noemen...maar het resultaat is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie combinatie van kleuren, super tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look, mooie blush ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het weer een prachtige look geworden! Kleuren staan je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen