maandag 17 maart 2014

News Monday met MAC, Weleda, Lancaster en WIC

De persberichten lijken steeds zonniger te worden en de nieuwtjes steeds vrolijker. Vandaag heb ik weer een viertal opvallendste berichten geselecteerd die ik graag met jullie wil delen. Een limited edition om van te watertanden, bio douchecrèmes, bijzondere zelfbruiners en vrolijke nagellakjes. Kijken jullie mee?

MAC Sharon & Kelly Osbourne


Het is al even geleden dat ik ZO enthousiast was over een collectie van MAC. Dit merk brengt wel vaker mooie limited editions uit, maar dit is er een waar ik bijna elk product van wil hebben. De beroemde moeder en dochter, Sharon en Kelly Osbourne, zijn een samenwerking met MAC aangegaan. Toen zij de eerste foto's/visuals op hun Twitter accounts deelden, werd iedereen gek. Hoe zal het er toch uitzien! Bij Kelly dachten veel mensen gelijk een lila kleuren en bij Sharon... aan meer bruinere, volwassene kleuren? En de meesten hadden het eigenlijk mis. De campagnebeelden verklappen het al een beetje. De producten van Kelly hebben een wat koelere ondertoon, terwijl de producten van Sharon een stuk warmer zijn. Ik ben echt enorm benieuwd naar alles, en de quad van Sharon staat al meteen op mijn wishlist! Helaas moeten wij nog wachten tot augustus, maar zo heb ik genoeg tijd om te sparen. ;)

Puur natuurlijke douchecrèmes van Weleda


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik sta graag lang onder de douche. Het water mag van mij lekker heet zijn en de douchegel lekker geurend. Wist je dat veel van lekker schuimende douchegels SLS of SLES bevatten? Dit soort synthetische wasactieve stoffen kunnen niet alleen schadelijk zijn voor het beschermlaagje van je huid, maar ze kunnen zelfs een allergische reactie veroorzaken. De douchecrèmes van Weleda bevatten alleen plantaardige wasactieve stoffen op basis van suiker en kokos. Je huid wordt op een milde manier gereinigd en verzorgd door verschillende oliën. Nog een fijne bijkomstigheid: deze douchecrèms zijn goed voor het milieu, doordat ze bio-afbreekbaar zijn.

Lancaster Self Tan Beauty


Lancaster is een van de beste en meest vooruitstrevende merken op het gebied van zonbescherming. Kun je echter maar niet bruin worden doordat je zo'n lichte huid hebt of doordat je geen tijd hebt om van de zon te gaan genieten? Lancaster brengt je vakantiebestemming dichterbij. Verpakt in een flesje en zonder de typische geur van een bruiningsproduct. De producten zijn verdeeld over drie categorieën: Light (Week End in Capri), Medium (A Week in Ibiza) en Intense (Trip to Copacabana). Afhankelijk van je eigen huidskleur en het gewenste resultaat, kies je het bijpassende product. De verzorgende bestanddelen van de hele lijn en naar citrus ruikende zelfbruiners klinken in ieder geval heel interessant. Ik ben vooral benieuwd naar de diepbruine "marmelade" uit de Intense lijn waar je een goudbruin kleurtje van krijgt. Deze gaat meteen op de wishlist! De nieuwe producten van Lancaster zijn vanaf eind maart verkrijgbaar.

WIC Beautiful Barbados


Het tropische Barbados is het eiland van witte stranden, heldere blauwe zee en hoge palmbomen. Wisten jullie dat niet alleen Rihanna, maar ook Gwyneth Paltrow geboren is op Barbados? Dit eiland is een favoriete vakantiebestemming van veel celebrities. Wil je de Caribische explosie op je nagels? WIC zal je helpen met hun nieuwe limited edition die nu al volop verkrijgbaar is. Van zandtinten tot felle kleuren van tropische bloemen, er is genoeg keuze!

4 opmerkingen:

 1. Dit ziet er allemaal weer veel belovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar die nieuwe MAC samenwerking! Ik denk dat 't mooi gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben benieuwd naar de mac producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mac. Super mooi. Maar die foto's zijn zo zo bedrieglijk! Echt dramatisch gephotoshopped en echt vind ik niet kunnen. Jammer. 't Wordt tijd dat er terug wat echtheid komt...

  BeantwoordenVerwijderen