dinsdag 25 maart 2014

Nude and Smokey with Naked3

De swatches van Naked 3 palette hebben jullie al eerder gezien. Maar hoe zit het met de looks? Sinds ik deze palette in mijn bezit heb, heb ik hem al heel vaak gebruikt. Natuurlijk kun je er prachtige natuurlijke looks mee creëren, maar het is meer dan dat. Omdat de kleuren die erin zitten zo bijzonder mooi zijn, worden ook de neutrale looks extra interessant ermee. Om de smokey eyes niet te vergeten, want die kun je ook makkelijk met deze palette creëren. Vandaag laat ik beide varianten aan jullie zien: de mooie neutrale look en de smokey eye. Ik weet alleen niet meer welke kleuren het precies waren, maar ik heb echt alleen deze ene palette gebruikt.


De nude look. Althans, voor mij is het nude. ;) Ik houd ervan als ook bij een natuurlijke look de arcadeboog goed gedefinieerd is. Zo maak je je ogen net iets groter en opvallender, terwijl de look nog steeds neutraal en chique blijft. Voor de definitie heb ik een beetje van de donkerste kleur uit de palette gebruikt. De kleur boven de arcaboog is mijn favoriet, dat is Liar. Een shimmery warmere bronzige kleur (en dat terwijl ik tot nu toe alleen matte kleuren voor boven de arcadeboog heb gebruikt). Deze kleur creëert sowieso een goede balans in de look, omdat de rest van de oogschaduws zo goed als mat is.


En dit is mijn variant van de smokey eyes. Ik heb trouwens een techniek gebruikt die ik laatst (dankzij Instagram) heb geleerd en die ik binnenkort in een video aan jullie wil laten zien. Het maken van een mooi smokey effect is daarmee echt makkelijker geworden. Voor deze look heb ik vooral de donkere Blackheart kleur gebruikt. En om het nog interessanter te maken heb ik er de kleuren daarnaast aan toegevoegd. Door de shimmer is het nog best een draagbare smokey eye geworden, vinden jullie niet?

6 opmerkingen:

  1. beide heel mooi :) naked3 is mijn favoriete naked palette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi, ik ben aaaaaltijd te vinden voor zo'n mooie smokey eye look!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beide looks vind ik heel mooi, maar mijn voorkeur gaat naar de nude look! Het Naked 3 palette staat trouwens op mijn wishlist, ik wil 'm zooo graag!

    BeantwoordenVerwijderen