woensdag 9 april 2014

3x Barry M nagellak

Barry M heeft inmiddels bewezen dat ze heel goed met nagellakken zijn. Een paar keer de trend neergezet en vertaald naar budget producten - we love you, Barry M! Toen ik laatst in Londen was, moest ik natuurlijk een aantal nagellakjes meenemen. Alle drie met verschillende finishes/texturen. Benieuwd naar de kleuren en de kleur waar ik een beetje mee geobsedeerd ben geraakt? Kijk maar mee.


In Nederland is Barry M verkrijgbaar via de verschillende webshops. Dit merk is lekker betaalbaar en de meeste producten zijn van prima kwaliteit. Vooral de nagellak is zeker de moeite waard. Ze zijn er in verschillende kleuren en "stijlen". Glitters, crème-kleuren, feathers, zand-structuur, gel-look-a-likes... you name it, they have it. Ik ging voor een glittery zand-nagellakje, een glitter topcoat en een gelly tint.


Zandstructuur nagellak van Barry M is extra populair. Ze zijn er met en zonder glitters. Ik ging voor deze bruinige donkere kleur genaamd Countess. Hij is prachtig, met een beetje rodere shimmers. Deze kleur kan vrij streng staan, omdat hij zo donker (en bruin) is. Maar toch vind ik hem best mooi. Niet voor elke dag, en eigenlijk ook niet echt voor het voorjaar. Maar deze kleur heeft wel iets.


Ik had eigenlijk gehoopt dat dit een dekkende glitter nagellak zou zijn, maar het bleek een topcoat te zijn. Ik heb hem hier over een Models Own duo-chrome kleur aangebracht, die helaas slecht bleek te dekken. Daarom besloot ik om hem met deze topcoat op te leuken. En ja, ik vind deze glitters wel mooi. Ze zijn vooral zacht roze, maar ook echt holografisch. Ik ben niet echt goed met topcoats, vind ze lastig te combineren. Maar ik denk dat deze kleur leuker op een niet-roze kleur had gestaan. Ik ga hem vaker uitproberen. Ik moet zeggen, ik ben er niet weg van, maar hij is toch best leuk. Het schijnt een limited edition voor Superdrug te zijn en volgens mij heeft ie niet echt een bijzondere naam.


En tot slot mijn favoriet. Blueberry heb ik al vaker op andere blogs gezien en nu ik hem zelf heb vind ik hem geweldig. Wat een prachtige kleur! Hij is heel vrolijk, zomers en "sappig". Een hele mooie tint blauw die er zonnig uitziet. Ik vind het heerlijk om deze kleur te dragen en dat gaat nog zeker vaker deze zomer gebeuren. Omdat het een Gelly nagellak is, heeft deze kleur ook nog eens een mooie glans. Niet overdreven glanzend, maar precies goed. Love it!

8 opmerkingen:

 1. de eerste vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind countess erg mooi, wel te donker voor nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de laatste lak ook, echt gaaf! De eerste lak vind ik ook mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de middelste kleur vind ik onwijs gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Barry M heeft geweldige lakken <3 them all!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattige lakjes heb je aangeschaft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het eerste lakje vind ik super super mooi en lijkt een beetje paarsig ook vind ik. TOP!

  BeantwoordenVerwijderen