dinsdag 29 april 2014

4x zomerse China Glaze nagellakjes

Wat word ik toch vrolijk van deze China Glaze kleuren! Lekker fel en zomers, helemaal goed! Een feestje voor op je nagels, je vrolijkt er helemaal van op! Benieuwd naar de swatches van deze 4 beauty's die ik laatst bij enchantra heb gescoord? Kijk maar snel mee.


China Glaze brengt steeds nieuwe collecties uit. Gelukkig kun je jaren later nog steeds de lakjes uit bepaalde limited editions kopen. En volgens mij heeft enchantra zo ongeveer de grootste keuze LE's. In ieder geval de moeite waard om te kijken, van welke kleur of finish je ook houdt. China Glaze biedt wat dat betreft genoeg keuze. Ik koos tijdens de open dag voor 2 neon en 2 "gewone" zomerse felle kleuren.


Igniting Love is een prachtige rode kleur. Je kunt nooit genoeg hebben van zulke tinten, toch? Hij is fel, maar ook chique rood te noemen. Heerlijk verleidelijk en sensueel. Eigenlijk een prachtige kleur voor elk seizoen.


Sunday Funday is echt wauw.... Jullie weten dat ik de laatste tijd helemaal gek ben op blauwe nagellak. En dit is dan ook echt een favoriet. Hij is fel, midden-blauw en heerlijk zomers. Ik moet gelijk denken aan een blauwe zwembad. Zo zonnig en vrolijk, de perfecte kleur! Leuk voor op handen en de tenen. Ik denk dat ik deze kleur nog vaker ga dragen deze zomer!


Under the Boarwalk komt zo niet tot zijn recht op de foto's... Hij is in het echt nog een tikje feller en paarser. Dit is dus een van de neon kleuren. Eigenlijk is hij mat, maar ik heb er nog een topcoat overheen gedaan (net als over de andere nagellakjes uit dit artikel trouwens). Deze kleur kocht ik vooral voor op de tenen, maar ook op mijn handen vind ik hem verrassend mooi staan. Maar in het echt dus nog veel mooier dan op de foto's.


Neons zijn sowieso lastig om op de foto's weer te geven. Maar met Surfin' for Boys is dat best goed gelukt (vooral dankzij de flits die ik bij de vorige kleur ook had moeten gebruiken). Wat een heerlijke felle kleur is dit! Hij is koraal/oranje met een hele subtiele roze shimmer. Dit is zo'n knalkleur die echt bijna licht geeft. Als er een gedurfde zomerse kleur is, dan is dit er zeker een! Met een topcoat vind ik hem een stuk mooier staan, ik ben niet zo'n fan van dat matte effect. Al deze lakjes zijn voor € 5,95 te koop in de webshop van enchantra.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral het eerste lakje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de oranje kleur springt er uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toffe lakken vooral de blauwe en laatste kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, vooral die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes! :-) De laatste is echt zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Surfin' For Boys is inderdaad een toffe neonkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, de neon kleur springt er echt uit! Wat een gaaf lakje zeg.

  BeantwoordenVerwijderen