woensdag 2 april 2014

5 favorieten van maart 2014

Het is weer eindelijk tijd voor de favorieten van de maand. Dit keer alleen make-up. Van de week zullen jullie ook over een paar fijne verzorgingsproducten lezen, maar voor nu koos ik ervoor om alleen de make-upjes te laten zien. Benieuwd naar de spulletjes die ik de afgelopen maand heel intensief gebruikt heb? Kijk maar mee.


De Schwing liquid liner van The Balm heb ik al een paar maanden, en toch vergat ik hem elke keer te noemen. En dat terwijl ik hem dagelijks gebruik. Dit is een hele fijne liner met een prachtige finish. Het zit tussen mat en glanzend in, precies goed. Deze liner heb ik in alle looks gebruikt die ik de afgelopen maanden heb laten zien, dus jullie hebben ongeveer het idee. De liner heeft een vilten punt dat helpt een mooie lijn te tekenen. Het is echt super fijn in gebruik en het maakt het aanbrengen van de eyeliner nog makkelijker. Deze eyeliner is niet waterproof, maar blijft toch de hele dag goed op zijn plek zitten. De volgende favoriet is een nieuwe. Miracle Matte Skin Primer van Seventeen kocht ik uit nieuwsgierigheid in Londen en moet je kijken in welk artikel deze nu beland is. ;) Ja, deze primer is fijn. Hij maakt mijn huid mooi mat. En ook al red hij geen beloofde 22 uur, doet hij prima zijn werk. Het hangt natuurlijk ook heel erg van de foundation af die je er overheen gebruikt. Maar met de meeste foundations en deze primer eronder blijft mijn huid bijna de hele dag glansvrij. Ik ben fan! En dat voor een drugstore product. ;) En over foundations gesproken... Immaculate Liquid Powder Foundation van Hourglass is de beste foundation voor de vette huid ever. Ik ben er helemaal weg van. Nog nooit zo'n fijne foundation gehad. Alles wat over deze foundation gezegd is, is gewoon waar. Hij is geweldig. Ik ga hier nog een uitgebreide review over schrijven, dus stay tuned! Een andere foundation, Dermablend van Vichy, gebruik ik heel graag als concealer. Hij bedekt echt alles, blijft heel goed zitten en droogt mat op. De kleur die ik nu gebruik is nude en past perfect bij mijn bleke huid van nu. Tot slot nog mijn Stila palette... Oh Em Gee...


Ik ben zoooo geobsedeerd door deze In the light palette. Dit zijn de perfecte nude en smokey kleuren. Sinds ik deze palette heb, heb ik mijn Naked palettes niet veel aangeraakt. I know, shame on me... Maar dit, dit is gewoon perfectie. Ik hou van alle kleuren, ze passen zo mooi bij elkaar. En je kunt hier werkelijk prachtige looks mee creƫren, hoe neutraal of donker ze ook zijn. Matte en shimmery kleuren, deze palette heeft alles. Echt, obsessie, ik zeg het jullie. Binnenkort een uitgebreidere review met swatches. Oh, en deze maand heb ik maar geen +1 favoriet benoemd. Deze kunnen jullie waarschijnlijk al te goed raden... Pretty Little Liars is mijn non-beauty favoriet van maart. En dat zal waarschijnlijk zo nog even blijven. ;)

7 opmerkingen:

 1. Mooie favorieten, prachtige palette van Stilla!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat palette is inderdaad heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Immaculate Liquid Powder Foundation en die wil ik nu natuurlijk ook! Jij bent echt niet goed voor mijn budget :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat palette is prachtig, wat een mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lientjuhxxx03-04-14 19:14

  Amai, helemaal mijn ding deze favorieten. Ben benieuwd naar de review van de foundation. Heb je soms ervaring met de compacte foundation van dermablend?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die ken ik helaas niet. Ik ben eerlijk gezegd sowieso niet zo'n fan van de poeders.

   Verwijderen