zaterdag 12 april 2014

Golden Rose Galaxy nagellak

Golden Rose maakt mooie betaalbare nagellakjes. Zij waren natuurlijk een van de eerste met de flakies, en ook nu spelen ze prima in op de trends. De nieuwste aanwinsten van hun assortiment zijn de Galaxy kleuren. Het zijn verschillende tinten met verschillende finishes. Een ding is in alle Galaxy lakjes hetzelfde: glitter! Matte zandlakjes, overload aan glitter... en alles wat ertussen in zit. Zoek je een lekker opvallend of juist een lief glitter kleurtje, dan zit hier zeker wat tussen.


Ik heb twee kleuren uitgekozen tijdens mijn bezoek aan enchantra. Een rodere kleur waar ik een halfuur al naar zat te kijken. En als tweede kleur koos ik iets wat meer gewaagder was. Zulke multi-kleuren trokken altijd al mijn aandacht, maar het is altijd wel spannend hoe dat op je nagels uitpakt. En ik moet zeggen, ik ben onder de indruk. Van beide.


Allereerst de rode kleur #10. Wauw! Het is dus niet zomaar rood. Er zitten ook een beetje roze shimmers in. Bij direct licht lijkt de kleur ook meer roze/rood, terwijl hij de meeste tijd gewoon fel rood is. En er is nog iets bijzonders aan (behalve dat het een liquid sand finish is natuurlijk): er zitten ook grovere glitters in, in de vorm van sterretjes. How cute!


Het is nog vrij lastig om de sterretjes te pakken te krijgen. Maar zo nu en dan een sterretje op je nagel vind ik wel leuk. Je moet wel een beetje oppassen dat je deze nagellak er niet te dik op legt, zeker niet met die grove sterretjes. Anders blijft de kleur niet lang mooi op zijn plek zitten. Je kunt beter voorzichtig met dunnere laagjes beginnen. En al helemaal, omdat deze kleur prima dekt. Hier droeg ik twee lagen.


Dit is misschien wel een van de meest bijzondere kleuren uit mijn hele collectie. Galaxy lakje #25. Allereerst had ik niet verwacht dat hij zo goed zou dekken. Ik dacht dat het meer een topcoat was, maar nee hoor. Er zit een taupe-achtige basiskleur in. Ik draag op deze foto's twee lagen en je ziet bijna geen randje meer. Wow, dat valt me nog mee. Verder zitten er hele kleine matte witte shimmers in, maar ook wat grovere zwarte, witte, rode en holo glitters. Echt van alles en nog wat, een heerlijke kleur! En ik denk dat hij ook perfect geschikt zou zijn op een accent-nagel.


Golden Rose Galaxy nagellakjes zijn te koop in de webshop van enchantra voor maar €5,95. Deze week kun je ze extra voordelig aanschaffen, omdat er nog steeds 3=2 actie is.

7 opmerkingen:

 1. Dat rode/roze/koraal lakje is super speciaal en meteen mijn favoriet van deze twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rode vind ik wel heel leuk met die sterretjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een grappige lakken, vooral de laatste vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg, vooral die rode is heel bijzonder :)

  BeantwoordenVerwijderen