dinsdag 1 april 2014

Instagram favoriet: Navasy

De laatste tijd ben ik helemaal weg van een Instagram account. Sinds ik het ontdekt heb, heb ik bijna elke foto geliked. Tja, dat heb je zo nu en dan... Ik kan genieten van de getalenteerde mensen, maar deze vrouw is niet gewoon getalenteerd. Ik zou het bijna begaafd willen noemen. Mag ik jullie aandacht voor navasy.


Haar portretten zijn geweldig, de poederige kleuren die zij gebruikt zijn te cute. En ook haar "simpeler" werk met Nutella en M&M's vind ik helemaal geweldig. Zij post wel vaker de video's waarin je de voortgang kunt zien, en dat is bijna magisch. Echt geweldig om te zien. Ik ben een enorme fan! Als je ook van haar stijl houdt, dan moet je navasy zeker op Instagram volgen. Vandaag dus zo'n korte tip, maar op zulke Instagram accounts kun je echt uren blijven hangen. ;)

4 opmerkingen:

  1. Wat een plaatjes! Meteen ook gaan volgen op Instagram! Dankjewel voor de tip! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaa leuk zeg ! Ik ga ze meteen volgen !

    BeantwoordenVerwijderen