maandag 28 april 2014

Keulen shoplog

Het afgelopen weekend waren wij in Keulen. Ik ben er al zoooo lang niet geweest! Vroeger gingen wij eens per jaar naar Keulen, dus het voelde net als thuis komen. Ik vind Keulen een geweldige stad. Super gezellig en de architectuur (met de mega mooie Dom) is prachtig. Het is niet groot, je kunt binnen no time de hele stad zien, maar dat heeft juist wel iets. Vrijdag avond zijn wij vertrokken en gisteren kwamen wij weer terug. Jup, de eerste Koningsdag heb ik (onbewust) overgeslagen. Naja, volgend jaar beter. ;) En natuurlijk is Keulen ook een hele leuke shopping-stad. Ik heb dus een en ander gekocht... verrassend genoeg. De leukste dingen wil ik vandaag aan jullie laten zien. Daarnaast heb ik weer een voorraadje van mijn favoriete Garnier deo gekocht, een paar nagellak removers, mini producten voor op reis, een paar flesjes van mijn favoriete Bebe make-up remover... tja, Duitse drogisterijen zijn nou eenmaal voordelig en verkopen wel hele fijne producten die wij hier niet hebben. Maar goed, op naar de nieuwe (wat meer bijzondere) goodies!


Ik begin maar gelijk met datgene wat jullie waarschijnlijk het meest interessant vinden: make-up! Ik heb een blending kwast van DM eigen merk gekocht puur omdat ik al mijn oog-kwasten vergeten was... hier komt nog een ander artikel over. ;) En ik moet zeggen, die bleek verrassend goed te zijn. Ook nog een aantal spulletjes van Maybelline, omdat dit merk echt een stuk goedkoper is in Duitsland, vooral een aantal producten. Zo heb ik een eyeliner met filten stift gekocht (dit is eigenlijk een re-buy, de vorige keer beviel hij prima), Brow Drama wenkbrauwgel (die is nieuw! Nog niet in NL gezien! Hij is er in drie kleuren en dit is Dark Blond.), nude ColorSensational lippenstift en een ColorShow lipgloss met fijne roze glitters. Ik heb ook nog een liquid eyeliner van Essence gekocht (aangeraden door mijn schoonzusje) en een lip-duo van Manhattan. Die laatste heb ik ook de hele tijd gedragen. Het is een stain aan de een kant en een doorzichtige lipgloss aan de andere kant. De stain blijft echt heel lang zitten, ik ben onder de indruk! Tot slot nog 2 nagellakjes van P2... hoe kon het ook anders. Een koraalkleur met hele fijne shimmers en een gele pastelkleur.


Deze nieuwe producten van Sans Soucis zag ik laatst in een persbericht en ik was blij om ze "in real life" (hehe) tegen te komen. Ik snuffelde even aan Green Tea en ik was verkocht. Heerlijke frisse geur! Ik heb een douchegel en een body lotion meegenomen. Ik ben heel benieuwd hoelang de geur op de huid zal blijven. Snel proberen dus!


Mijn Angelica crème van L'occitane was op, dus ik moest gewoon weer een nieuwe halen. Dit is mijn derde potje, dus dat zegt genoeg, toch? Ik kan niet zonder. Van Sans Soucis heb ik trouwens ook nog een gezichtscrème meegenomen, met abrikozen. De ingrediënten zagen er goed uit, dus ik werd nieuwsgierig. Sinds de CC cream ben ik echt nieuwsgierig naar de producten van dit merk geworden. Blistex ken ik alleen van die standaard (ik wil niet zeggen "saaie") verpakkingen lippenbalsems. In Duitsland heeft dit merk nu ook van die Baby Lips-achtige balsems. Ik koos voor de vrolijke mango-geur en ja hoor, hij ruikt heerlijk! Tot slot nog een zonbescherming in een stick-vorm... zoiets lijkt mij handig voor het gezicht, oren, maar ook bijvoorbeeld om specifieke plekjes (zoals tattoo's) mee in te smeren. Ik had eigenlijk liever SPF 50 gehad, maar ik zag het alleen in 30. Naja, ook wel handig. En dat kan ik binnenkort goed gebruiken. ;)

9 opmerkingen:

 1. Aha Keulen, mijn Twitter vraag is beantwoord! Leuk gewinkeld, Keulen is super gezellig ben ik met je eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed geshopt! Veel dingen die ik zelf niet kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog nooit in Keulen geweest, maar als ik het zo lees lijkt het me een erg leuke stad. Ik ben erg benieuwd naar de blending kwast, die zit er op de foto wel goed uit :) de nagellakjes zien er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jij bent goed geslaagd! Zaterdag gaan wij ook even naar Keulen om te shoppen en om de kermis even mee te pakken, mijn vriend wilt graag die krake doen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten heb je gekocht! goed geshopt

  BeantwoordenVerwijderen