woensdag 16 april 2014

Look: forgotten

Het probleem van de beautyblogger: foto's van een look geschoten voor een artikel over een palette, en een paar dagen (of weken?) later kun je je niet meer herinneren welke palette dit precies was. Zo dacht ik bij deze look dat het met mijn Pixi palette was gemaakt... maar gezien de naam van die palette (Casual Cool), de warme (crease)kleuren en het ontbreken van een hele koele roze blushkleur, vermoed ik dat het toch een andere palette was. Hoogstwaarschijnlijk mijn mooie Stila palette.... Maar omdat ik nog steeds een beetje twijfel, besloot ik de look zonder palette te plaatsen. Ik weet nu wel bijna zeker dat het met Stila palette was, ik heb de foto's namelijk echt van dichtbij bekeken. Ik zal binnenkort de swatches plaatsen en dan kunnen jullie het ook zien. Maar toch... laten wij het erop houden dat dit een mooie neutrale look is geworden. ;)


Dit soort looks draag ik tegenwoordig bijna dagelijks. Ik wissel het zo nu en dan af met een donkere smokey eye. Dit is simpel, draagbaar en kan altijd. En toch vind ik dat dit soort looks ook wel laten zien dat je van make-up houdt. Want dat doe ik (obviously) en dat wil ik ook graag delen.


Op mijn wangen moet ik hier trouwens vast mijn Sisley blush hebben gedragen. Deze geeft altijd zo'n mooie koraal/bronze-achtige glow. Voor de rest... tja, best een simpele look, maar ik ben er wel blij mee. :)

5 opmerkingen:

  1. Hahaha, herkenbaar! Ik heb dat ook al een aantal keer aan de hand gehad. Op het moment van de foto's weet je het natuurlijk allemaal nog maar dan schrijf ik het niet op en twee weken later ben ik het helemaal vergeten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dat vaak als ik lipstick wil vergelijken en dus twee dezelfde tints heb.. Dan vergeet ik ook altijd welke lipstick welke foto is, haha. Dan maar nog een keer.. :')

    BeantwoordenVerwijderen