vrijdag 4 april 2014

Mijn kaptafel: nieuwe indeling

De indeling die ik op mijn kaptafel heb is al heel lang dezelfde gebleven. Weten jullie het niet meer? Ik heb er een paar jaar geleden een video over opgenomen. Sinds kort heb ik het weer een beetje aangepast. En het leek mij leuk om de nieuwe indeling met jullie te delen. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!


Oké, er staat best wel veel op. Het kan op het eerste gezicht wat rommelig lijken, maar persoonlijk vind ik het juist overzichtelijk. Boven op het ene laatje heb ik nog steeds al mijn grote palettes liggen. De rest is helemaal anders geworden. Op het laatje rechtst zijn twee nieuwe bakjes voor de kwasten bij gekomen en daar omheen heb ik kleine parfum flesjes gezet. In het midden, onder de spiegel, staan de andere kwasten en mijn oud bakje met oogpotloden etc. Oh ja, en meer parfum. Mijn oorbellenrekje staat nog steeds mooi op het oude plekje.


Ik was tot de conclusie gekomen dat mijn kwasten niet meer in de oude bakjes pasten. Ik ben gek op kwasten. Een deel ervan heb ik al weggedaan omdat ik die echt nooit meer gebruikte, maar ik had geen zin om het met meer kwasten te doen. Diegene die ik nu heb vind ik allemaal heel fijn in gebruik. Ik besloot dus om extra bakjes daarvoor te kopen. Deze twee heb ik bij de Action gevonden. €1,50 per stuk, geweldig! Het waren eigenlijk van die emmertjes voor de kaarsen. De draad die eraan vast zat, heb ik los gemaakt en dit is ervan over gebleven. Super leuk en precies wat ik zocht!


En zo staan zij nu dus op het rechter laatje van mijn kaptafel. Dit ziet er toch schattig uit? In deze twee bakjes zitten nu mijn meest gebruikte gezichtskwasten. I know... alleen al voor het gezicht 2 bakjes... maar ik kan er niks aan doen. Verslaafd. In het linker bakje staan mijn foundation-kwsten. In het rechter bakje - de kwasten voor de blush, highlighter en bronzer. Al mijn oogmake-up kwasten en minst gebruikte gezichtskwasten staan nu onder de spiegel, tussen de twee laatjes in.


En dit is dus hoe het middenstuk eruit ziet. Het bakje met oogpotloden en concealers is nog steeds niet veranderd, alleen stond het dus eerst op het laatje. Dit bakje maakt misschien de meest rommelige indruk, maar ik vind het toch wel handig dat het er staat. Vooraan staan nog steeds mijn mooiste LE MAC lippenstiften. Het blijft leuk om te zien.


En tot slot nog het oorbellenrekje. Deze is nu ook wat meer "aangekleed"... met mijn favoriete oorbellen en natuurlijk de kabel-elastiekjes. Kortom, ik ben echt heel blij met de nieuwe indeling. Ik zit te denken om binnenkort eens weer een stash-video op te nemen. Laat maar weten of jullie het ook leuk zouden vinden en wat jullie over de nieuwe indeling van mijn kaptafel-stash denken.

5 opmerkingen:

 1. maak maar snel die stash video :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd fijn om een stashvideo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook wel benieuwd naar je stash video

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit en zolang jij maar alles kan vinden en het overzichtelijk vindt is het dik in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrij vol maar ziet er wel leuk uit :-) ! Zoveel borstels zeg ;-).

  BeantwoordenVerwijderen