woensdag 23 april 2014

Mijn make-up stash (april 2014)

Ik had het beloofd, dus hier is het: de update van mijn make-up stash! Niet te geloven dat ik er vroeger meerdere video's voor nodig had om mijn hele stash te laten zien... misschien scheelt het ook dat je niet elk product hoeft te noemen. ;) Maar 11 minuten lang, en jullie gaan alles zien. Ga er lekker voor zitten, enjoy!


Hierbij nog een paar linkjes naar de oude stash video's: stash 2011 deel 1 en deel 2, de oude indeling van mijn kaptafel, palettes stash, mijn nagellak stash.

5 opmerkingen:

 1. Waar is je nagellak kast/lade gebleven? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie verzameling! Bedankt om ons te laten 'binnenkijken' in je stash :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lientjuhxxx24-04-14 13:45

  Leuk om dit te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Djee wat een ongelooflijke stash heb jij toch! 't Is dat ik weet dat je er veel van gebruikt, zeker qua oogschaduws!

  BeantwoordenVerwijderen