maandag 14 april 2014

News Monday met L'Occitane, Philosophy, Senna en Sally Hansen

Het is weer tijd voor een paar nieuwtjes! Ook dit keer heb ik de leukste 4 geselecteerd, waar ik mij persoonlijk het meest op verheug. Zijn jullie hier net zo benieuwd naar?

Nieuwe Angelica producten van L'Occitane


Het is jullie vast niet ontgaan dat Angelica crème van L'Occitane mijn favoriete gezichtscrème ever is. Ik ben al door twee potjes heen, en de volgende staat al op mijn te-koop-lijstje (niet eens een wishlist, ik moet het gewoon hebben). Maar laatst kreeg ik het nieuwtje dat de formule van deze crème verbeterd is. Nog beter? Wow! Ik ben natuurlijk nieuwsgierig geworden! Het belooft vocht in je huid te behouden voor 48 uur lang. Ook belooft het de natuurlijke vochtbalans te stimuleren, te revitaliseren en je huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Deze crème heeft een frisse crèmige textuur en dat kan ik alleen maar bevestigen. Maar voor deze zomer heeft L'Occitane nog iets nieuws, namelijk een crème in een gel-vorm. Het is op waterbasis en wordt aangeraden voor de normale tot gecombineerde huid. Het beloofd op de huid te smelten en 24 uur lang je huid te hydrateren. Normaal ben ik geen fan van gel-crèmes, maar omdat ik zulke goede ervaringen heb met die andere crème maakt het mij nieuwsgierig. Wisten jullie trouwens dat Angelica plantjes ontzettend snel kunnen groeien doordat zij het vermogen hebben om de vocht zo goed op te nemen?

Philosophy gifts


Misschien een leuk idee voor moederdag of om juist jezelf te verwennen? Ik bedoel, wie vindt het het nou niet leuke om de heerlijk ruikende producten van Philosophy te ontvangen? Er zijn nu 3 sets verkrijgbaar. In iedere set zit de welbekende 3-in-1 product (shampoo, douchegel en badschuim) en een glanzende lipgloss. Het enige wat je nog moet kiezen is een geur... Vanilla Birthday Girl is all about cake! Welk meisje houdt er nu niet van vanille cake? Met The Cocktail Party beleef je een leuke happy hour. Met Senorite Margarita onder de douche en met Melon Daiquiri op je lippen wordt je het middelpunt van het feestje. Om iemand je waardering te laten zien, geef je het setje dat voor zich spreekt: Thank You. Raspberry Sorbet is de onweerstaanbare geur van de producten die erin zitten. Voor €30,56 per set verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Senna's Nude Ambition


Als Senna Cosmetics weer een nieuwe collectie lanceert, dan gaat mijn hartje sneller kloppen. En al helemaal als ze zich gaan wagen aan de nude kleuren. Toen ik de promo foto's van Nude Ambition zag, was ik verkocht. Kijk wat mooi! De oogschaduws, het blush/bronzer duo... alles! Check hun nieuwe collectie ook van dichtbij.

Sally Hansen nieuws


Speciaal voor het voorjaar heeft Sally Hansen 6 nieuwe kleuren uitgebracht. Alle 6 hebben niet alleen een mooie frisse kleur, maar bevatten ook alle andere voordelen van salon manicure lijn. Het is net je nagels bij een salon laten doen, alleen dan... thuis... door jezelf. ;) Ook zijn er twee nieuwe topcoats: Big Shiny Topcoat en Big Matte Topcoat. Terwijl de ene je nagels prachtig laat glanzen, alsof er een gel laagje overheen zit, maakt de andere topcoat je nagels mooi mat. Het is maar net waar je van houdt. Je nagels zullen er in ieder geval mooi verzorgd uitzien.

3 opmerkingen:

  1. ik heb de thank you set van philosophy :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk nieuws heb je uitgekozen. Ik vind de Senna look erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen