vrijdag 18 april 2014

Not mine stash #2

Ik heb weer een stash die ik met jullie wil delen. Deze stash is van mijn vriendin Jess. Heel anders dan de eerste stash die ik liet zien, maar minstens net zo leuk. Ik overviel Jess wel een beetje met de vraag of ik er foto's van mocht maken. "Als ik dat had geweten, dan had ik allemaal nieuwe spulletjes gekocht!" Maar dat maakt niet uit, daarom is haar stash niet minder leuk om te zien. Benieuwd naar haar verzameling? Kijk maar mee.


Kijk dan, hoe schattig! Vroeger (heel vroegah!) had ik ook zo'n klein kistje waar ik mijn make-upjes in bewaarde. Stel je voor dat al mijn make-up hier nu in zou passen... Alleen als ik aan mijn palettes denk, dan kan ik mij niet voorstellen dat ik het in zoiets zou moeten proppen. Maar Jess is niet zo van de oogschaduws, dus dat punt valt sowieso af. Zij zegt zelf dat dit een oud doosje is, maar ik vind het echt super leuk staan. Het heeft echt iets. :)


En zo staat het in haar badkamer. Een eyecatcher als je het aan mij vraagt! Als je haar badkamer in komt, dan zie je gelijk dit. Leuk, toch? Haar favoriete geur is trouwens Flowerbomb van V&R. Dat was dus ook een van die dingen die zij fullsize wilde laten zien. Maar nu is nog steeds een mini van dat parfum te bewonderen.


De make-up'jes! Datgene wat zij het meest gebruikt en datgene wat het meest toonbaar was, volgens haar. Prachtige verzameling, toch? En het valt zeker niet op dat zij van MAC houdt? ;) Soms gaan wij samen naar de MAC Pro Store in Amsterdam, zodat wij samen van mijn Pro card gebruik kunnen maken. Jess gaat, volgens mij, wel graag naar MAC, omdat zij daar altijd fijn geholpen wordt. En ook al zegt zij zelf dat zij niet zoveel verstand heeft van make-up, het lukt haar altijd om net de mooiste producten op de juiste manier te combineren. Ik bedoel... volgens mij is haar favoriete red lips combi toch wel de Spiced potlood en Ruby Woo lipstick van MAC. Dat zegt wel genoeg. ;) Dat serum van L'oreal is trouwens een tijdelijke oplossing. Eigenlijk zou er Idealist serum van Estee Lauder moeten staan. Een absolute favoriet van Jess. Deze L'oreal vervanger maakt haar niet zo enthousiast.


En nog wat stash van dichtbij. Haar favoriete eyeliner is die van Dior. Voor haar wenkbrauwen gebruikt zij steeds dezelfde MAC wenkbrauwpotlood (al vaker een re-buy geweest). En de roze blush van MAC wordt gemengd met een lichte bronzer uit Hey, Sailor! collectie voor een wat bruiner resultaat. Cute! Vinden jullie dit ook al zo'n leuke stash?

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie producten heb je van mac

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee om de stash van iemand anders te tonen :-) Leuke verzameling. Lekker veel MAC, I like.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze heeft best wel wat! En mooie dingen ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een geweldige stash. Het is niet veel, maar het bevat zulke pracht producten. Kan je trots op zijn!

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen