maandag 7 april 2014

Opendag Enchantra + shoplog

Afgelopen zaterdag had de webshop Enchantra een opendag in hun showroom. Al hun mooie producten van dichtbij bekijken - wat is er leuker dan dit? Samen met mijn twee schoonzusjes ben ik richting Kapelle vertrokken. Het is een hele reis, maar dan heb je ook wat. Uiteindelijk hebben wij er twee uur lang rondgelopen, de tijd vloog zo voorbij! En het was natuurlijk weer super leuk om Linda en Robbert (het stel achter Enchantra) weer te ontmoeten. Zijn jullie benieuwd naar een paar impressiefoto's en vooral de shoplog? Kijk maar mee.


De lakjes van China Glaze zijn geweldig. Ze zijn van prima kwaliteit, heel betaalbaar en je kunt kiezen uit de meest geweldige kleuren. Ik heb dus een groot deel van de tijd in de buurt van deze nagellakjes doorgebracht. Dat was pas moeilijk om te kiezen! Er waren ook China Glaze lakjes met fabrieksfoutjes te koop, die ook in de outlet verkocht worden. €2 voor een lakje die per ongeluk geen naamsticker heeft? Wie wilt dat nou niet! Nou ja, zo is het wel gekomen dat ik alleen de "gewone" China Glaze nagellakken in mijn mandje had, maar oké. :P


Nfu Oh lakjes. Zo mooi! Alleen de vormgeving van de flesjes al! Ik heb ze in mijn handen gehad, maar toch niets gekocht. Verder heb ik eigenlijk niet echt meer impressiefoto's gemaakt. Ik was te druk bezig met keuzes maken. ;) En de volgende goodies gingen uiteindelijk mee naar huis...


De penselen van Real Techniques zijn geweldig. Zo langzaam maar zeker heb ik al een kleine collectie opgebouwd, en deze moest toch wel weer mee. Dit is een setting brush. Ik wil hem voor de setting poeder voor onder de ogen gebruiken. Mijn banana powder heb ik al een tijdje niet aangeraakt en hier moet snel verandering in komen. Deze kwast kan ook wel handig zijn om er je t-zone mee af te poederen. Tot nu toe heb ik hier altijd een grotere kwast voor gebruikt, maar wie weet, misschien zal ik er deze ook voor proberen.


Helaas produceert Michael Todd geen make-up meer, ze zijn zich veel meer op de verzorging gaan richten (waar ze heel goed in geslaagd zijn, als ik de Amerikaanse YouTube'rs mag geloven). De restjes van MT make-up werden dus aangeboden voor hele zachte prijsjes. Terwijl deze producten vroeger vrij prijzig waren, heb ik ze nu voor ongeveer €2 per stuk kunnen kopen. Kijk, dat zijn pas prijzen!


Ik heb twee mooie mono oogschaduws van MT meegenomen: een matte crèmekleur en een shimmery donkere paarse tint. Ook heb ik een lieve roze kleur van Coastal Scents Smacks lipgloss meegenomen. Ik heb hier hele goede ervaringen mee, twee van deze gepigmenteerde (niet shimmery) glosjes zitten al in mijn stash. Deze shimmery kleur bleek echter vrij transparant te zijn. Ook wel mooi, maar ik denk dat ik hem vooral over een lippenstift ga gebruiken.


Uuuuh, ja.... Ik zei nog tegen mezelf, ik hoef voorlopig geen nagellakjes meer. Maar hoe kon ik nou die zomerse kleurtjes weerstaan? Dat bedoel ik... ;) Ook mochten er twee Golden Rose Galaxy lakjes mee naar huis. Deze zijn helemaal nieuw en ze zijn nu al te koop in de Enchantra webshop. Deze week is het trouwens 3=2 actie op alle Golden Rose lakjes, dus houd Enchantra webshop zeker in de gaten. Ook heb ik de welbekende Seche Vite topcoat gekocht. Ik twijfelde tussen deze en INM Out the Door. Volgens Linda is Seche Vite iets dikker, waardoor het lijkt of je een gel laagje er overheen hebt. Ze vindt hem ook wel fijner werken dan de waterige INM topcoat. Ik ben dus heel benieuwd! Ik kan sowieso niet wachten om alle gekochte spulletjes te gebruiken en de lakjes te dragen. De eerste Galaxy kleur zit er al op en ik moet zeggen... wauw. Binnenkort de swatches!

10 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen! Ik krijg ook nooit genoeg van nagellak al zeg ik nog zo vaak tegen mezelf dat ik het echt niet meer moet kopen, haha. Die setting brush van Real Techniques heb ik ook net aangeschaft, maar nog niet echt geprobeerd. Die oogschaduw van Michael Todd ziet er prachtig uit, vooral die shimmery donkerpaarse.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lakjes en de donkere oogschaduw vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die china glaze lakjes op de eerste foto zien er super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een boel leuke spulletjes heb je gekocht. Lijkt me echt tof een keer bij ze langs te gaan. Bedankt voor je verslag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankopen heb je gedaan en wat leuk dat je naar de opendag bent geweest, ben benieuwd naar de China Glaze lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar die nieuwe Galaxy lakjes van Golden Rose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige lakken heb je gekocht, lijkt mij tof om eens bij Enchantra langs te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was leuk dat je er was. Volgende keer zorgen we dat we even uitgebreid bij kunnen kletsen.

  En helemaal superbedankt voor je geweldige donatie voor Beauty without Budget. Echt helemaal fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne aankopen! Ik ben heel benieuwd naar de swatches van de lakjes. De lipgloss van coastal scents ziet er ook super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhh je hebt je goed laten gaan! Ik ben ook erg te spreken over de RT kwasten, wil deze ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen