maandag 21 april 2014

Pink Pictures #17

Jaja, daar is ie weer! Hoe vaak ik het ook tegen mezelf zeg, maar ik moet echt zo'n Pink Pictures artikel wat frequenter plaatsen. Op zijn minst een keer per maand. Je ziet het, de laatste keer was in januari, dus er zijn weer een hoop foto's verzameld. Maar dit soort artikelen kosten altijd extra veel tijd, dus vandaar dat het niet eerder gelukt is. Maar ik ben er even goed voor gaan zitten (het zijn tenslotte Paasdagen, je moet toch wat :P), ik heb geprobeerd de leukste foto's te selecteren die de gebeurtenissen van de afgelopen maanden typeren... met dit als resultaat. Enjoy!


Dit jaar begon heel leuk, namelijk met een nieuwe gezinslid! Mochten jullie het nog niet weten (en dat kan alleen als je mij niet op Twitter of Instagram volgt), wij hebben een konijn erbij! Het is een hangoor genaamd Carly. Zwart-wit en dus dacht ik aan Chanel.. Karl Lagerfeld... maar dan een meisjesnaam... Carly... zo dus. :P Dit is gelijk de enige foto in dit artikel die met mijn SRL camera is gemaakt. Ons meisje is zo mooi! Nooit gedacht dat ik een konijn zo lief zou vinden. :)


De kennismaking met Cosmo ging heel goed. Eerst was het aftasten... bijna letterlijk. Cosmo ging spelen met Carly door met zijn bekje erachter aan te rennen. Dus dat was spelen, dacht Carly, en daarna begon zij op dezelfde manier te "spelen". Dat vond Cosmo maar niks, dus hij werd een beetje bang voor haar. Een hond die bang is voor konijn... jep, wij hebben dat. Maar sinds kort is hij lief tegen haar aan het doen, hij laat haar ook voorzichtig aan zichzelf snuffelen. Super cute! Carly zit normaal in een kooi, maar wij laten haar dagelijks voor een paar minuutjes eruit, zodat zij een beetje rond kan rennen. En zodat zij met Cosmo kan spelen. Wij hebben zovaak de vraag gekregen "Waarom nou een konijn?" Waarom niet! Dit was weer zo'n spontane actie van ons. Eigenlijk wilden wij al een tijdje een hangoor, maar steens niet gekocht. En opeens zagen wij haar... super schattig en de verkopers zeiden dat zij enorm lief was. Ik werd verliefd en zij ging mee. En een konijn is super makkelijk in het onderhouden. Ook knuffelen kun je er prima mee. ;)


Links - mijn collega heeft stiekem een foto van mij gemaakt. Zo serieus kijk ik blijkbaar als ik aan de telefoon ben. En ja, wij werken met twee schermen. Foto rechts... tja, als jullie mijn TMI video hebben gezien, dan weten jullie dat ik een paar maanden geleden nog een tattoo liet zetten. 4 vleermuisjes op mijn heup/onderbuik. Dit schijnt een van de meest pijnlijke plekken te zijn, omdat dit bij je bot is. Ik kan best tegen pijn, maar dit... jep, erg pijnlijk. En het heeft even geduurd voor mijn huid helemaal genezen was en voordat inkt stopte met vlekken.


Toen wij een weekendje naar België gingen heb ik dan ook mijn meest comfortabele (en redelijk uitziende) chill-broek aangetrokken, zodat het niet te strak op mijn tattoo zat. Het reisje naar België was trouwens helemaal top. Wij hebben ook een paar chocolaatje meegenomen en ze waren heerlijk! De keuze die je had... mmmm!


En daarna gingen wij naar Londen. Over "geweldig" gesproken... :) Bij Natural History Museum kocht ik deze mini dino. Cute!!! Mijn Nikon camera om mijn nek... jup, die moet ik vaker meenemen. Maar mijn telefoon werd toch ook nog wel eens gebruikt voor de foto's. Voor Instagram, en om thuisfront blij te maken. Toen wij van ons tweetjes een "selfie" bij de Big Ben wilden maken, kwam zo'n mannetje naar ons toe die ons van die "professionele" foto's wilde verkopen. Toen liet ik mijn Nikon camera om mijn nek zien en met de woorden "sorry, heb ik niet gezien" ging hij maar weg. Ha, dat schrikt dus af! ;) Soms kan het gewoon leuk zijn om nog steeds je telefoon te gebruiken, ook al heb je zo'n apparaat mee. ;)


Dus zo ziet een "pink fairy" eruit... Bij Natural History Museum tussen de zoogdieren gevonden. Best grappig! :P En een "pink fairy" in haar natuurlijke habitat - tijdens het winkelen! ;) Haha, flauw, ik weet het. Maar deze trui paste ik dus bij Next in Londen. Niet gekocht, omdat ik hem net iets te duur voor een casual trui vond. Maar toch erg leuk.


Op Oxfordstreet kochten wij een warme wafel met Oreo koekjes... heerlijk! En bij Superdrug hadden zij allemaal leuke frisdrank smaken, die wij hier niet hebben. Wij hadden Dr Pepper Zero en Cola Light met Cherry smaak meegenomen. Lekker! En zo jammer dat het hier niet te koop is.


Op Schiphol gaan wij altijd even naar Starbucks, als er tijd is. Toen wij naar Londen vlogen was het erg vroeg, dus die cafeïne was extra nodig. En het verschil moet er zijn... met een kleine espresso van manlief. Op de foto rechts is mijn recente hobby te zien. Laatst hadden wij op het werk een cursus smoothie maken. Thuis heb ik het ook geprobeerd en het is ons aardig gelukt! Een vitaminen-bom, heerlijk! Het is een fruit-smoothie met als verrassingsingrediënt - gember. Lekker en erg gezond. Oh ja, en ik ben geobsedeerd door deze blauwe China Glaze kleur, genaamd Sunday Funday. Binnenkort meer swatches hiervan.


Toen ik laatst een bestelling bij BuyInCoins plaatste, heb ik dus ook van die dingen voor de losse thee meebesteld. En zo zien zij er dus uit. Een metalen exemplaar die iedereen wel kent, en een siliconen aardbeien-vorm. Beide worden nu met veel plezier gebruikt, losse thee vind ik echt heerlijk. Op de foto rechts is de taart van mijn ouders. Elk jaar wordt hun trouwdag gevierd met zo'n traktatie. Eerst was het steeds een kopie van hun bruidstaart, maar nu is het een iets andere taart geworden, maar nog steeds erg lekker.


En over het eten gesproken... Dankzij een foodblog heb ik dit leuke tentje in Utrecht ontdekt. Firma Pickles zit in het centrum van Utrecht (in een steegje tussen Vredenburg en de oude gracht). Het is een hamburger en wijn bar. Jep, precies deze combinatie. Natuurlijk kun je er ook andere drankjes krijgen, maar hamburger combineren met wijn is echt een aanrader. De burgers daar zijn super lekker, de frietjes met rozemarijn zijn onweerstaanbaar. En de sfeer is gewoon erg gezellig. Eerst was het alleen maar 's avonds open, maar sinds kort ook eindelijk 's middags. En terecht, meestal heb ik juist 's middags zin in een burger. Leuk, hip en lekker eten. Een aanrader!


Het hondje genaamd Brownie. Hij is van mijn vriendin, en heeft nog een broertje Choco. Brownie is de speelse van de twee en super schattig! 's Avonds ging hij voorzichtig aan mijn vinger bijten en 's ochtends ging hij vrolijk door met het spelen. Hij is echt onvermoeibaar... maar dan ook echt... :P


Backstreet Boys in Ahoy! Wat was het ook gaaf! Mijn verslag hebben jullie al kunnen lezen, maar natuurlijk moest ik er ook hier over schrijven. Dit is een foto van toen iedereen (in plaats van ouderwetse aanstekers) zijn telefoon in de lucht ging houden. Best indrukwekkend. ;)


Laatst heb ik bij de Douglas in Utrecht allemaal Anastasia goodies voor mijn wenkbrauwen gekocht. Ik werd geholpen door Maikel, die jullie misschien kennen als jullie Beautylab volgen. Altijd erg leuk om mensen vanuit het blog-wereldje te ontmoeten, hoewel ik niet gelijk liet merken dat ik hem kende. ;) Hij heeft mijn wenkbrauwen iets dikker gemaakt. En dankzij het nieuwe product van Anastasia kan ik het nu ook makkelijk zelf doen. Ik ben verslaafs aan dit product, binnenkort maar een review schrijven. Tot slot nog een foto van mij, kijkend Pretty Little Liars. Ik heb alle 4 seizoenen eindelijk afgekeken! Het laatste seizoen was super spannend! Ze zijn nu bezig met de opnames van het 5de seizoen en ik kan echt niet wachten! Ik heb inmiddels ook een paar theory-filmpjes op YouTube gekeken... jep, een beetje verslaafd. Dit is echt een coole serie, kan ik echt aanraden. Voorlopig ga ik maar verder met mijn Angel-dvd's, en daarna heb ik weer een andere serie op het oog. ;)

6 opmerkingen:

 1. zo veel lekker eten :) mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het volgens mij erg leuk gehad!! Wat een schattige foto van dat hondje en de konijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! En awww, zo cute dat konijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Carly is echt een cutie! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Carly is super cute en past volledig bij Cosmo qua cutieness!!! Maar Brownie, het moet gezegd, wat een dotje!!!! Leuk foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's ! Het konijntje ziet er supercute uit !

  BeantwoordenVerwijderen