zondag 13 april 2014

Win Naked dupe palette van MUA + blush

Misschien hebben jullie het al meegekregen, maar een budget merk uit Engeland is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. MUA is te koop bij een aantal geselecteerde Kruidvat filialen, en toevallig ook bij mij in de buurt. Ik moet heel eerlijk zeggen, super enthousiast ben ik niet. Ik kan zo 3-4 andere Engelse budget merken opnoemen die ik persoonlijk fijner vind. Maar ach, een nieuw budget merk erbij is natuurlijk altijd leuk. Vooral als dit merk vooral bekend is doordat zij een Naked dupe palette hebben. En toevallig (of toch niet?) heb ik er eentje speciaal voor jullie uit Londen meegenomen. Om de set compleet te maken, heb ik er een MUA blush bij gedaan. Nieuwsgierig hoe je dit MUA setje kunt winnen? Heel simpel!


Het enige wat ik graag wil is dat je mij volgt met Bloglovin en dit bericht liked.
Bonuspunten verdien je door mij op Twitter en/of Instagram te volgen (allebei: fairynowings).
Laat in de comments weten op welke manieren jij mij volgt.
De winnaar zal ik random kiezen en op mijn blog bekend maken. Je krijgt dus geen e-mail. Nep-accounts (zoals diegene op Twitter die alleen met winacties meedoen) waardeer ik wat minder. Met deze winactie wil ik liever een van de échte lezeressen blij maken. ;)

That's it! Je hebt tot eind deze maand de tijd om mee te doen. Heel veel succes!

13 opmerkingen:

 1. Leuke winactie! Ik doe mee ik volg je al tijdje en heb artikel geliked.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik doe zeker mee, heb dit artikel geliked en ga je direct even opzoeken op instagram :) liefs en een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe winactie! Ik vind zelf MUA echt een awesome merk, ik heb er nu 3 producten van en ze bevallen me allemaal heel goed! Ik baal wel dat alleen de normale lijn van MUA naar Nederland komt en niet de MUA luxe lijn, want daar zitten een paar hele mooie producten in :( Ik ben wel heel benieuwd naar deze twee producten, ik heb zelf Undress me too en die gebruik ik heel veel, ik hoorde dat het pigment van Undressed zelfs nog beter is dus ik ben héél benieuwd! :D Ik volgde je al op bloglovin en twitter, en nu ook op instagram + ik like dit bericht. Good luck allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awesome ik doe mee :D volg en like via bloglovin en volg ook via twitter en IG :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Ik doe mee en heb alle bloglovin dingen gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Ik ben echt blij dat MUA naar Nederland komt, het lijkt me een heel fijn merk. Ik denk wel dat de producten (en vooral de oogschaduwpaletten) de eerste maanden continu uitverkocht zullen zijn. Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke win actie! Ik vind het echt super leuk dat mua ook eindelijk naar nederland komt! Heb zelf nog geen mua producten geprobeerd dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb deze post geliked. liefs, x beinspiredx3@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook maar eens een bloglovin account gemaakt, en geliked en twitter en instagram!!! Superleuke winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik doe mee. Heb alles gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke giveaway!!
  Ik volg jou al een tijdje en heb het artikel geliked!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik laat andere meiden mee doen. Ik heb zelf een naked palette :)

  BeantwoordenVerwijderen