dinsdag 15 april 2014

Zomerse frambozen

Vanaf deze week heeft The Body Shop weer een nieuwe geurlijn erbij. Early Harvest Raspberry is alles wat de lente en de zomer kan beschrijven. Het is sappig, fris en zoet. Heerlijk! De afgelopen week heb ik niets anders op mijn huid gesmeerd dan deze nieuwe heerlijke body butter. Yum!


De body butter is vrij dik en stevig van structuur, maar smeert nog steeds makkelijk uit. Juist met dit soort body butters heb ik echt het gevoel dat zij mijn huid extra hydrateren. Zodra uitgesmeerd, trekt de body butter vrij snel in, zonder dat je hem achteraf nog voelt. Wat er overblijft is de geur... die ruik ik nog zeker een uur daarna op mijn huid. Hij is zo heerlijk, dit is het zonnetje in een potje. Het is net of je een slok neemt van een lekkere frambozensap. Verfrissend en zoet.


De body butter belooft 24 uur te hydrateren. Nou is mijn huid op dit moment niet super droog, maar toch kan ik extra hydratatie altijd wel gebruiken. En daarom vind ik deze butter ideaal. Voor de warmere dagen kun je misschien beter voor body lotion uit deze lijn kiezen. En om de collectie compleet te maken, is er ook een scrub, douchegel en eau de toilette verkrijgbaar.


Wat mij betreft is deze nieuwe lijn van The Body Shop dus zeker een aanrader. Houd je, net als ik, van zomerse sappige fruitige geuren? Dan moet je deze ook eens proberen. En als je toch bij The Body Shop bent, check ook hun nieuwe Colour Crush Shine lipsticks (met transparante pigmentatie en rijke verzorging) en de nieuwe producten uit de English Dawn White Gardenia lijn (een zachte bloemige geur).

9 opmerkingen:

 1. Oeh, zalig! Die met bosbessen vond ik al helemaal overtuigend ruiken, maar deze met frambozen lijkt me ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er uit als lekkere yoghurt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm ik ben dol op frambozen, deze lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh dat klinkt super zomers en warm! Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lijkt me zalig! Ik ben zowieso dol op frambozen dus ik ga deze zeker even besnuffelen zodra ik weer bij TBS ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze bodybutter lijkt echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet er nog aan ruiken maar hij lijkt me erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen