zondag 11 mei 2014

3x Sinful Colors nagellak

De nagellakjes van Sinful Colors heb ik ook wel eens in België gezien, maar toen was ik niet zo onder de indruk. In Londen was de kleurkeuze veel uitgebreider en dus heb ik er even voor gestaan. Met als resultaat - deze drie kleurtjes! Benieuwd naar de swatches? Kijk maar mee.


Sinful Colors nagellak is prima betaalbaar, het valt onder budget ook al weet ik niet precies hoeveel het heeft gekost. In Londen heb ik van de 3=2 actie kunnen profiteren, dus dat was sowieso mooi meegenomen. Ik heb drie verschillende finishes (onbewust) meegenomen: creamy, metallic/glitter en glitter/topcoat-achtig lakje. Vooral de oud-roze creamy kleur lijkt misschien een rare keuze, maar wacht de swatches af... ;)


En dat is hem! Ik denk dat het gelijk de grootste favoriet van de drie is. Soul Mate lijkt oud-roze, maar op de nagels is dit de perfecte roze kleur. Vaak zijn roze tinten net iets te Barbie-achtig of juist te oubollig, maar dit... dit is precies hoe een zacht roze kleur hoort te zijn! Dit nagellakje dekt prima in 1 laag, maar in 2 lagen gaat dit nog beter. Het brengt ook makkelijk aan, net als de rest van Sinful Colors nagellak. Het kwastje is niet te dun, maar precies goed.


Hoe kon ik nou zo'n gouden kleur weerstaan? Het is, denk ik, moeilijk te zien, maar All About You bevat ook nog eens rodere shimmers. De kleur is groenig goud en heel feestelijk. Ik denk dat ik hem vooral in de winter vaker ga dragen. Met 2 laagjes dekt hij prima, maar misschien zou een 3de laag ook nog kunnen.


De laatste kleur is meer een topcoat dan een gewone nagellak, en dat had ik niet verwacht. Hier draag ik hem over (1 laag) van de roze P2 nagellak, omdat ik hem zonder een basiskleur niet echt mooi vond. Maar je ziet het, de basiskleur moet goed dekkend zijn, anders krijg je dit effect. Op zich niks mis mee, maar ik had hem net iets dekkender verwacht. De naam spreekt voor zich - Pinky Glitter. Hij bevat wel hele mooie roze en multicolor glitter. Hij is heel subtiel en dat maakt het ook wel bijzonder... mits gecombineerd met een goede basiskleur dus. ;)

6 opmerkingen:

 1. Zou die laatste ook als topcoat kunnen? Ik ken het merk helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste 2 zou ik eerder als topcoat dragen en de eerste is gewoon mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes! Vooral de eerste vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste is vast erg mooi als topcoat :)

  BeantwoordenVerwijderen