vrijdag 2 mei 2014

5 favorieten van april 2014

Het is alweer tijd voor de favorieten! Dit keer: 4 make-up producten en 1 heerlijk ruikend verzorgingsproduct. Benieuwd naar de goodies die ik de afgelopen maand heb ontdekt en met veel plezier heb gebruikt? Kijk maar mee.


Allereerst de Seche Vite, de welbekende topcoat. Dat was mijn eerste kennismaking en ik moet zeggen - ik snap de hype. Zoals Linda van enchantra ook zei, is deze topcoat wat dikker van structuur en geeft daarom een gel-achtige finish aan de nagels. Prachtig om te zien en heel makkelijk in gebruik. Hij laat mijn nagellak ook nog eens super snel drogen en dat is altijd een pluspunt. Qua houdbaarheid verlengen - hier twijfel ik over. Vaak wel, maar niet bij alle kleuren. Maar dat is op zich niet erg, aangezien ik ongeveer om de 3 dagen een nieuwe kleur op doe. Dan nog twee producten van Anastasia. De brow pomade is een nieuw product dat ik al een tijdje wilde uitproberen. En ik ben verliefd. Super makkelijk in gebruik, hij maakt mijn wenkbrauwen voller, hoe kon ik zonder dit product leven! Binnenkort trouwens een uitgebreidere review hierover. Om brow pomade aan te brengen gebruik ik het bijbehorende kwastje van Anastasia. Wat een handige tool is het toch ook. Het kwastje heeft precies een goede vorm, en het borsteltje aan de andere kant helpt het natuurlijke effect nog beter te creëren. De Lip2Last van Manhattan heeft zich nog last minute aan het rijtje met favorieten kunnen toevoegen. Aan de ene kant is het een stain in een prachtige licht roze kleur. Aan de andere kant - doorzichtige lipgloss, die de kleur verfrist en die je bijna blind kunt aanbrengen. De stain blijft super lang zitten, je merkt de hele dag door dat er een kleurtje op je lippen zit. Echt wauw! De lipgloss is ook heerlijk in gebruik, het laat je lippen niet uitdrogen en het maakt de kleur altijd net wat frisser. Zo langzaam maar zeker krijgt de doorzichtige lipgloss ook een licht roze kleur trouwens... :P


Mijn laatste favoriet is deze Victoria's Secret bodylotion in de geur Love Spell Bloom. Jullie kunnen zien dat ik hem intensief heb gebruikt de afgelopen tijd. De geur vind ik heerlijk voor deze tijd van het jaar. Het is zo bloemig en fruitig tegelijk! De bodylotion glijdt heerlijk over de huid, trekt snel in, hydrateert prima en laat een hele subtiele geur achter die ik na een paar uur nog steeds ruik. Heerlijk!

6 opmerkingen:

 1. Helemaal dol op Seche Vite! De droogtijd is top en de gelfinish is echt heel erg mooi. Ik heb nu een paar andere top coats gekocht en geen een daarvan kan op dat vlak tippen aan de Seche Vite.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de seche vite wil ik nu ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eindelijk mijn eerste seche vite top coat, van Bourjois! Ik ga 'm asap proberen, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die VS bodylotions zijn zo héérlijk ! <3

  BeantwoordenVerwijderen