donderdag 15 mei 2014

Anastasia Dipbrow Pomade (Blonde)

Anastasia Beverly Hills is hét merk voor de mooie wenkbrauwen. Dit merk staat vooral bekend om hun wenkbrauw-poeders, maar het nieuwste product werd een echte hype in het beautyland. Het gaat om de dipbrow pomade - een soort romige gelliner, maar dan voor je wenkbrauwen. Ik volg Anastasia herself op Instagram en zij vertelde daar dat dipbrow al eerder gelanceerd werd, een paar jaar geleden. Toen viel het eigenlijk niet in de smaak en dus werd dit product uit het assortiment gehaald. Maar nu is het blijkbaar de tijd van de vernieuwende wenkbrauw-producten en is de dipbrow op dit moment enorm populair geworden. Blijkbaar zijn wij ons steeds meer bewust van het belang van de mooie wenkbrauwen en dus zijn wij steeds meer nieuwsgierig naar de nieuwe producten hiervoor. Maar is dit een terechte hype? Ik was er natuurlijk enorm benieuwd naar...


Ik heb verschillende meningen over de dipbrow gelezen. Sommige mensen waren er super enthousiast over, terwijl anderen er juist heel negatief over waren. Mensen die negatief waren, vertelden dat de dipbrow niet zo waterproef als sommige gelliners is en dat je daarom beter een gelliner voor je wenkbrauwen kon gebruiken. Na dipbrow zelf te hebben gebruikt, wil ik gelijk zeggen dat dit heel erg persoonlijk is. Bij mij blijft dipbrow super goed zitten. Ik zit ook niet constant aan mijn wenkbrauwen gedurende de dag, maar waarom zou je het ook doen... Warmte en actieve werkdag overleven mijn wenkbrauwen met dipbrow heel makkelijk. Dus langhoudend vind ik dit product zonder meer. En natuurlijk kun je ook met een gewone gelliner voor je wenkbrauwen experimenteren, maar probeer eens de goede kleur te vinden, vooral voor blondines.


Blonde is echt een goede kleur voor mij. Hij is niet te licht of te assig, maar het is een hele natuurlijke kleur zonder al te veel roods erin. De dipbrow wordt ook in 4 andere kleuren verkocht: Chocolate, Ebony, Auburn en Dark Brown. Je kunt dus makkelijk een eigen kleur kiezen die perfect bij je haarkleur past.


Ik gebruik de dipbrow nu een week of 6 en dit is dus hoeveel eruit is. Jep, ik gebruik hem intensief, maar ik ga er nog lang mee doen. Het product is vrij zacht van structuur, maar eenmaal aangebracht droogt het mooi op. Juist doordat het wat zachter is, kun je het makkelijker aanbrengen. Je kunt er echt wenkbrauwen mee tekenen, dus het is makkelijker om er je wenkbrauw mee dikker te makkelijk of om het te verlengen. Het ziet er in ieder geval altijd heel natuurlijk uit, vooral als je het daarna een beetje uitkamt. Het bijtekenen gaat met dit product bijna vanzelf. Ik heb nooit eerder zoveel aandacht aan mijn wenkbrauwen besteed, maar sinds ik dipbrow in huis heb vind ik het extra leuk om de tijd voor de wenkbrauwen te nemen. Zoals jullie weten zijn mijn wenkbrauwen best dun, en dit is dus het ideale product om ze dikker op een natuurlijke manier te maken.


De swatch op mijn hand. Deze kleur zag er bij mij iets te assig uit, toen mijn wenkbrauwen nog een stuk donkerder waren. Sinds ik mijn wenkbrauwen weer heb geverfd is de kleur echt ideaal voor mij. Soms gebruik ik nog een wenkbrauw-poeder van Anastasia of Senna om meer definitie aan de wenkbrauwen te geven, maar eigenlijk hoeft dit niet per se als je al dit product hebt. Ik vind het gewoon steeds leuker om meer wenkbrauwen-producten te combineren. ;) Maar goed, jullie zijn vast benieuwd naar het resultaat op mijn wenkbrauwen... Kijk maar mee.


Dit zijn dus mijn wenkbrauwen zonder iets erin. Het is al een paar weken geleden dat ik ze geverfd heb, dus ze krijgen de kleur al wel terug. Vandaar ook de onregelmatigheden in de kleur. Maar voor de rest zijn ze dus gewoon dun en een beetje vormloos. En daar is wat aan te doen! ;)


Dankzij dipbrow heb ik weer vollere wenkbrauwen! Niet te vol, want dat is niet mijn ding. Bij de Douglas hebben ze toen mijn wenkbrauwen heel vol gemaakt en dat heb ik maar gelijk zelf veranderd, want dat staat echt raar bij mij. Maar zulke wenkbrauwen passen goed bij mij, vind ik. Ik ben er echt blij mee! En ik kan echt eindeloos met dit product experimenteren! Als ik een andere vorm of dikte wil - alles kan. Wat vinden jullie? Ik vind het dus een top-product en ik snap helemaal de hype. Natuurlijk kun je snel je wenkbrauwen met een potloodje bijwerken, maar dit... dit maakt zo het verschil! Je betaalt er wel wat voor (€27,95 bijvoorbeeld bij de Douglas), maar je hebt dan ook wat. Een aanrader!

7 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit. Lijkt me een erg fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil nog heel erg graag een dergelijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me ZO'N fijn product! Wil hem echt al een tijdje hebben, denk dat ik binnenkort maar eens ga kijken bij de douglas..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur lijkt me echt perfect voor mij. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er super uit, ik vind het resultaat zo echt helemaal ok!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat je zo tevreden bent. Zelf hou ik meer van een gel -en poedercombinatie.

  BeantwoordenVerwijderen