woensdag 21 mei 2014

Benefit's mysterious meeting

Als jullie mij op Instagram volgen, dan hebben jullie al gezien dat ik een paar weken geleden een mysterieus pakketje heb gekregen. Het was een hele grote, maar een hele lichte doos. Daar zat een oranje balon in met een envelop met mijn naam erop. In die envelop zat een mysterieuze uitnodiging van een fijn beauty-merk Benefit. Toevallig had ik die dag nog vakantie (was net 2 dagen nadat ik uit Kos terug kwam), dus ik moest natuurlijk gaan! Er was sprake van het oplossen van het grootste beauty-dilemma... zo geheimzinnig, maar zo interessant! Dus vorige week was ik aanwezig bij het Benefit event in de Sugar Factory in Amsterdam.


Het was een klein en gezellig groepje. Deb van beautygoddess was erbij, dus wij hebben gezellig kunnen kletsen. Nikkie deed een groot deel van de presentatie. Ik heb laatst nog haar vlog gekeken over hoe zij het in San Francisco heeft gehad, toen zij op uitnodiging van Benefit erheen vloog. Het was dus extra leuk om te horen dat haar trip hiermee te maken had. Het was net zo geheimzinnig als nu, maar dan cooler (want: San Francisco :P). Het ging dus om de nieuwe they’re real! push-up liner. Nikkie vertelde hoe zij erachter kwam dat het nieuwe product een eyeliner was en hoe zij hem gebruikte. Ook demonstreerde zij het op Diana, en twee Bene-babes lieten zien dat je ook wat extremere looks met deze eyeliner kunt creĆ«ren.


Toen ik trouwens binnen kwam, werd ik gelijk in de boeien geslagen... ik kreeg wel een beetje de flashbacks van mijn vrijgezellenfeestje. :P Het werd uiteindelijk wel een leuk foto! ;) Wij kregen de eyeliner ook zelf om uit te proberen. Maar wat is er leuker om het door een professional aan te laten brengen... ;)


Nikkie heeft -op mijn verzoek- een cat-eye van mijn look gemaakt. Een super scherp puntje, echt heel gaaf gedaan! Credits aan Deb voor het maken van deze foto.


Voor het eerst heeft Benefit een bekend gezicht voor hun campagne gebruikt, al moet ik zeggen dat deze Amerikaanse actrice mij niet bekend was. De eyeliner belooft dus heel makkelijk in gebruik te zijn, omdat het alle voordelen van de ideale eyeliner omvat. Binnenkort natuurlijk een uitgebreide review hiervan! En kijk die mooie cupcakes... voor de verandering heb ik ze niet aangeraakt. Waarschijnlijk had ik door dat te laat komen (stomme tomtom en het niet handig kunnen parkeren) niet veel honger meer. :P


Tot slot, check deze coole campagne van Benefit voor hun nieuwe eyeliner. Echt geniaal gedaan! En jullie zijn nu hopelijk benieuwd naar meer. ;)
Dank je wel, Benefit, voor deze leuke uitnodiging! Het was een erg geslaagde middag!

4 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk hoe je deze ervaring beschrijft!
    En inderdaad door het filmpje wordt je nog nieuwsgieriger!

    BeantwoordenVerwijderen