vrijdag 30 mei 2014

Essie Mint Candy Apple

Naast Fiji is Mint Candy Apple toch wel een van de populairste kleuren van Essie. Ik was er altijd een beetje bang voor, omdat er toch wat groens doorheen zit. En jullie weten het, groen is niet mijn favoriete kleur. Maar toch besloot ik om aan de hype toe te geven. Een tijdje geleden kocht ik tijdens een sale bij de Bijenkorf deze bekende Essie nagellak. En wat denken jullie... ik ben om!


Baby blauwe nagellakjes en ik zijn match made in heaven. Naja, eigenlijk pas sinds vorig jaar ongeveer, maar toch. Voeg er een druppeltje groen aan toe en ik draai me om. No, thank you. Tot nu toe dus. Mint Candy Apple is niet groen en ook niet blauw, het is iets er tussen in. Het woordje groen in "mint groen" schrok mij eerst een beetje af, maar dankzij deze kleur ben ik een enorme fan geworden! Sterker nog, ik zit eraan te denken om binnenkort eens pastel groene kleuren op mijn nagels te gaan dragen...


De kwaliteit van dit lakje is echt... hemels! Dekt prima in 1 laag, ook al lak ik altijd in 2 lagen. Het kwastje is lekker breed, waardoor het aanbrengen super makkelijk gaat (excuses voor een paar oneffenheden, maar zo ben ik... :P). Ook de droogtijd en hoelang deze nagellak bleef zitten waren top. Essie-kwaliteit heeft zich weer goed bewezen. En de kleur... tja, die had ik eerder moeten proberen!

5 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje, ik heb nog niets van Essie, shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Essie een leuk merk, maar ik ben neit zo voor deze pasteltinten zoals je weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo mijn kleur, maar vind de finish wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een heel mooi kleurtje! Heb hem ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh wat een tof lakje blijft dit van Essie!

  BeantwoordenVerwijderen