vrijdag 9 mei 2014

Producten met het mwah-effect #4

Dat is lang geleden! Maar ik besloot dat het weer tijd werd voor een paar teleurstellingen. Nou ja, sommige producten werken gewoon niet voor mij, terwijl anderen er misschien juist helemaal gek op zijn. Iedereen heeft zijn eigen verwachtingen en meningen. En vandaag wil ik aan jullie over de producten vertellen waar ik of niet zo tevreden over ben, of iets andere van verwacht had. Benieuwd? Kijk maar mee.


Allereerst de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Lipstick. Ik heb er veel positiefs op de andere blogs over gelezen en ik besloot om het zelf ook uit te proberen. Hmmm.... Misschien had ik er te hoge verwachtingen van. De gloss is heel romig en de pigmentatie is top, maar de kleur staat heel raar bij mijn huid en de gloss blijft nog geen uur op mijn lippen zitten. Je moet, volgens mij, nauwelijks praten en al helemaal niks drinken of eten wil je dat de kleur een beetje op zijn plek blijft. Langhoudend effect vind ik persoonlijk heel belangrijk, alhoewel het ook fijn is als een product gewoon wat langer op de lippen blijft zitten. Maar dit... dit is wel een beetje jammer. De matte lipstick van MUA is dan weer precies het tegenovergestelde. Deze lippenstift is mat en blijft dus ook langer zitten. De kleur is prachtig koraal en de lippenstift is heel gepigmenteerd. Maar... het droogt mijn lippen ontzettend uit. De lippenstift voelt echt totaal niet fijn op de lippen, alsof ik een stuk klei erop heb gesmeerd. Ik moet het echt combineren met een lippenbalsem eronder of de lipgloss er bovenop. Of ik moet dit gevoel een keer niet erg vinden (alles voor het langdurige resultaat). Maar meer van dit soort lipsticks zal ik zeker niet snel kopen. Het derde product is wel een onverwachtse. Jullie weten dat ik gek ben op de mascara's van L’Oréal, maar het effect van Volume Million Lashes So Couture is gewoon niet echt mijn ding. Mijn wimpers worden mooi gescheiden en verlengt, maar ze zijn bijna onopvallend. Ik hou van dikkere wimpers en met deze mascara blijven ze dun. Sommigen houden juist van dit natuurlijk effect en ik snap waarom deze mascara So Couture heet, maar het is gewoon niet my coup of tea. Geef mij maar de andere varianten van deze mascara, zoals Black Smoke.


Tot slot nog twee haarproducten. Ultimate Oil Elixir Serum van Gliss Kur heb ik in de spray-vorm gekocht, omdat ik ook al zo gek ben op dit serum in vloeibare vorm. Ik dacht, een mooie aanvulling, maar deze spray is heel anders. Ik merk er geen groot verschil mee, en soms vraag ik me af of hij echt zoveel doet voor mijn haar. Het "gewone" serum uit deze lijn is nog steeds een van mijn favorieten, maar dit is toch wel een teleurstelling te noemen. En tot slot de droogshampoo van Superdrug. Waarom.... waarom blijf ik toch de andere droogshampoo's uitproberen terwijl ik tegen mezelf allang heb gezegd dat er niks beters is dan Batiste... Na mijn vorige droogshampoo-experiment heb ik er weer spijt van dat ik iets anders heb gekocht. Maar ja, ik blijf nou eenmaal nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Wat doet deze shampoo? Nou, eigenlijk niet zoveel. Zoals met alle andere droogshampoo's (behalve Batiste dus) heb ik het gevoel dat hij mijn haar eerst wat frisser maakt, maar daarna een vettig effect geeft. Ik weet het niet... misschien ligt het gewoon aan mij. ;)

9 opmerkingen:

 1. Dit soort artikels is altijd interessant! Goed om weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer van de color riche. daar had ik hoge verwachtingen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Lipstick zo tegenvalt. Heb er inderdaad veel goeds over gelezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de lipstick ook, echt een tegenvallertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze artikelen altijd leuk om te lezen. Ik lees steeds vaker artikelen over MUA producten en sindsdien ben ik niet meer zo geïnteresseerd in het merk. De mascara zou misschien wel wat voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed om te weten, maar wel jammer dat producten niet zo'n geweldige indruk nalaten, dat heb ik ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aan die 'meh' producten mag ook al eens aandacht besteed worden eh, zo zie je maar hoe meningen verschillen en krijgen we ook eens te horen wat NIET zo super geweldig werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed om te weten. Droogshampoo maakt mijn haar alleen maar vetter.

  BeantwoordenVerwijderen