woensdag 14 mei 2014

Shoppen in Centro (Oberhausen)

Net terug van vakantie en ik ben weer in het buitenland geweest... Op vakantie heb ik bijna helemaal niets gekocht en ik heb besloten dat ik toch wat nieuwe spulletjes in mijn kast kon gebruiken, dus maandag ging ik even richting Oberhausen. Ik hou van het shoppen in CentrO. Het is maar 1,5 uur heen rijden en ze hebben daar net iets leukere merken dan hier in NL. Het is ook gewoon een fijn winkelcentrum. Volledig bedekt, dus met zo'n zeur-weer als afgelopen maandag was dit ideaal. Ook kun je er gratis parkeren in een van de grote parkeergarages. Wat wil je nog meer? Oh ja, vlakbij, in Oberhausen zelf, zit nog een supermarkt Edeka (heerlijk om daar een paar boodschapjes te kunnen doen... tja, dat idee van "dat hebben we hier nier" slaat bij mij niet alleen op make-up :P), daar tegenover zit de Rossmann drogist. En als je wilt, dan kun je nog naar een 3D bios of Sea Life. Jep, Oberhausen is de moeite waard. Maar vandaag neem ik jullie mee om te shoppen! CentrO, here we go!


Ik heb lang niet alle winkels laten zien, maar alleen de meest opvallende of nieuwe dingen. Dus alsof ik jullie echt bij mij had, ik liet dingen zien die ik ook aan een vriendin zou laten zien. Ik hoop dat dit een leuke manier van het filmen is. In ieder geval weer eens wat anders. :)

7 opmerkingen:

 1. Die glitter ballerina's, vooral de blauwe, wow zo mooi zeg! Ik wil! Enne, je haren zijn terug donkerder of leek dat maar zo? Fijne video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze niet meer geverfd sinds de vorige keer! Dus het lijkt zo. Ga straks toevallig naar de kapper ;)

   Verwijderen
 2. Leuk filmpje zeg, en aaah kiko! Ik ben hier één keer geweest, maar toen was ik nog niet bekend met kiko haha!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe video! Wat zijn die ballerina's leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video! Heb je er een shoplog van opgenomen>?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk alles wat ik paste (behalve waar ik "nee" bij gezet had), 2 NYX producten die ik vasthield en die 4 Kiko nagellakjes - dat was ook gelijk de shoplog :)

   Verwijderen