woensdag 28 mei 2014

Sleek Vintage Romance palette

Dat Sleek prachtige betaalbare palettes maakt, weten wij inmiddels wel (toch?). Super gepigmenteerd, fijn in gebruik en genoeg kleurkeuze. Ik heb al een aantal Sleek palettes in mijn bezit, en deze gebruik ik met veel plezier. Maar toen ik de Vintage Romance palette op verschillende blog zag voorbij komen, besloot ik dat deze palette echt aan mijn Sleek stash toegevoegd moest worden. Toen ik een tijdje geleden in Londen was, besloot ik om deze palette eens eindelijk mee te nemen. En oh, wat ben ik blij!


Deze palette bevat zulke mooie tinten! Als je aan romantiek denkt, welke kleuren stel je je dan voor? Zacht roze, beige? Dat is misschien net iets te simpel voor Sleek geweest en dus hebben ze er ook wat spannendere kleuren aan toegevoegd. Je kunt dus ook een prachtige smokey eye met deze palette maken.. en ja, ook dat kan romantisch zijn.


Vintage Romance palette bevat een aantal beige/gouden tinten, wat donkerdere blauw/grijze tinten en natuurlijk een aantal mooie rozige en paarsere kleuren. Een prachtige samenstelling, de kleuren passen zo goed bij elkaar. Er zitten vooral kleuren met een satijnen finish in, maar ook matte en glittery tinten kom je in deze palette tegen. Veelzijdig, zoals ik al zei. Je kunt echt eindeloze looks met deze palette creëren! Nude, a touch of color, zwoele smokey eye of een kleurrijke look met roze en blauwe tinten. Ik heb in dit artikel geen look verwerkt, omdat ik geen typische look voor deze palette kon bedenken. Je kunt hier namelijk echt alle kanten mee op! Maar ik beloof dat ik deze palette nog zeker in actie zal laten zien. En hieronder nog natuurlijk de swatches...


Mooi hé? Ik ben verliefd op deze palette. Ik draag het alleen niet heel vaak, omdat ik een aantal andere palettes heb die ik persoonlijk wat meer bij de dagelijkse look vind passen. Maar dat komt ook omdat mijn palettes-stash vrij uitgebreid is... :P En toch, als ik dit zie, dan beginnen mijn handen te kriebelen. Ik moet echt vaker met deze palette experimenteren. Zoals jullie zien bevat deze palette geen highlighter, maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg. Ik ben wat dat betreft net iets te kieskeurig voor highlighters en gebruik daarom steeds dezelfde kleuren hiervoor. De verkrijgbaarheid van het merk Sleek is prima, je kunt het ook bij de Nederlandse webshops (zoals Enchantra) vinden. Kennen jullie trouwens mijn andere favoriete Sleek palettes: Glory en Monaco? Ik heb nu dus 3 prachtige palettes verzameld!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind hem erg mooi, ik heb het oh so special palette, ben ik ook heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. <3 Prachtige kleuren echt, bedankt voor de mooie swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleurtjes, echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een mooi palette hé, mijn favoriet van Sleek :)

  BeantwoordenVerwijderen