donderdag 8 mei 2014

Stila In The Light palette + look

Er zijn niet genoeg woorden om mijn liefde voor deze palette mee uit te drukken. In The Light palette van Stila is simpelweg geweldig. Je kent dat, in de palettes zitten meestal een paar kleuren die wat minder zijn en een paar die helemaal super zijn. Nou, deze palette is anders. Hier zit namelijk geen een kleur in die ik minder goed vind. Alle 10 oogschaduws zijn helemaal super wat kwaliteit en kleur betreft. I'm in love! En ik ga het zeggen.... deze palette vind ik zelfs beter dan de Naked palettes van Urban Decay... jep, I said it... en ik meen het. Ik heb Naked 1 en 3, maar sinds ik deze palette heb gebruik ik ze nauwelijks meer. De kleuren uit de Stila palette vind ik persoonlijk net iets beter, mooier en... gewoon perfect. Ach ja, iedereen zijn ding, en dit is dus die van mij. ;)


De palette heeft een simpele beige verpakking. Heel handig en past helemaal in het thema van aardse kleuren. Er zit ook een automatisch potloodje bij. Die is verder prima, maar eigenlijk gaat het mij alleen om de palette zelf.


Dit zijn de kleuren! Er zitten verschillende finishes tussen, dat gaan jullie op de swatches zo zien. Elke kleur heeft een naam, en dat is natuurlijk altijd leuk. Er zitten zowel koele als warme kleuren in, dus je kunt eindeloos combineren. En het gekke is, ondanks dit soort tegenstellingen passen alle kleuren echt ideaal bij elkaar! Welke look je ook wilt creëren, als je met verschillende tinten wilt experimenteren... door de kleuren uit deze palette te combineren grijp je eigenlijk nooit mis. De oogschaduws hebben trouwens een zijdezachte structuur, brengen makkelijk aan, zijn simpel om te blenden en blijven perfect op de plek zitten (ik gebruik er wel een primer onder, maar dan nog kunnen andere oogschaduws vrij snel de intensiteit verliezen... deze niet!). Ondanks de zachte structuur, kruimelen de oogschaduws totaal niet. Geen fall-out, zelfs bij kleuren met glitters. Echt een hele goede kwaliteit, ik ben onder de indruk.


Dit is de eerste rij uit de palette. Foto links is genomen met een flits, foto rechts - bij natuurlijk licht. Bare is een matte crème-kleurige highlighter. Kitten is ook een highlighter, maar heeft een chique champagne glans. Bliss is zacht bruin, het heeft zelfs iets rozigs in zich. Mijn favoriet is toch wel sunset - de perfecte blend-kleur voor boven de arcadeboog. Hij is koper/roze met een satijnen finish. Deze kleur geeft zo'n mooie overgang, love it! Dan is er nog sandstone - een matte donker-bruine kleur.


De tweede rij bevat iets meer donkere kleuren. De linker foto is ook weer genomen met de flits, de rechter foto - bij natuurlijk licht. Bubbly is een mooie zachte gouden tint. Gilded Gold is een warmere bruiner kleur met een oranje ondertoon en hele fijne glittertjes. Luster is een koelere variant ervan, het is een grijzige taupe kleur die ook weer hele fijne glitters bevat. De glitters in beide oogschaduws zie je nauwelijks op de ogen en de swatches, maar het zorgt net voor iets extra's. Night Sky is een medium blauwe kleur en heeft een satijnen finish. Het is meer grijzig blauw en zal iedereen wel staan, zelfs diegene die bang zijn voor blauwe oogschaduws. ;) Tot slot is er nog ebony - een mooie matte diep-zwarte kleur.


En natuurlijk heb ik een look met deze palette gemaakt! Ik hou zo van dit soort looks. Het is een soort extremere variant van een natuurlijke look... of zo noem ik het dan. ;) Kitten in de binnenste ooghoek, Sunset boven de arcadeboog, en op mijn bewegende ooglid is het een mengsel van Gilded Gold en Sandstone met de toevoeging van Ebony. Ah, ik hou van zo'n combinatie van zwart en bruin! Het geeft altijd zo'n mooie diepte en de look ziet er gelijk net iets spannender uit. Langs de onderste wimperrand heb ik de koelere kleuren, Night Sky en Luster, gebruikt.


Ook nog een paar fullface foto's. Kijk hoe mooi het effect van Sunset is! Jep, het is denk ik een tik... :P In deze look heb ik ook voor het eerst mijn nieuwe L'oreal bronzer gebruikt waar ik tot nu toe behoorlijk onder de indruk van ben. Wie weet, binnenkort in mijn maand-favorieten? ;) Maar goed, het gaat om de mooie Stila palette. Als het nog niet duidelijk is dat ik er een enorme fan van ben, dan weet ik het ook niet! Oh nee, dan hebben jullie deze review niet goed gelezen. :P


Stila In The Light palette heb ik in Londen gekocht. Bij Selfridges verkopen ze een aantal Stila items, waaronder dus ook deze beauty. Maar Stila kun je tegenwoordig ook veel online vinden. Bijvoorbeeld bij Beautybay, waar het €30,70 kost (je hoeft hier geen verzendkosten te betalen).

10 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren, echt een beauty dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi palet, ik herken de kleuren van mijn Naked palet dus dit zou ik ook dragen. Binnenkort ga ik naar Londen, wie weet... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette, geweldige pigmentatie. Mooie look heb je ermee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad een pracht van een palet! Wat leuk toch als je zo een kleurenpalet vindt dat echt helemaal jouw ding is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeetje wat een prachtig palette, zitten mooie kleuren tussen en qua prijs vind ik het wel mee vallen voor wat je krijgt. Mooie looks heb je ook gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie sprekende kleuren, mooie verpakking ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit merk helemaal niet, maar ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtig palette dat ben ik met je eens! En de pigmentatie is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, dat is een super mooi palletje! Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen