maandag 16 juni 2014

5x nagellak gekocht bij Big Bazar

Big Bazar is een hele leuke voordeelwinkel, waar zo nu en dan ook leuke beauty goodies verkocht worden. Wist je dat je er ook bijvoorbeeld een aantal Wet 'n Wild producten kunt vinden? Maar het is vooral de nagellak waar ik er liever voor naar toe ga. Zo hoorde ik dat Big Bazar de lakjes van Nicole by OPI verkocht, en natuurlijk moest ik het zelf zien. Met als resultaat, een kleine shoplog die ik al eerder op mijn Instagram heb laten zien. Vandaag de swatches van alle 5 lakjes die ik bij Big Bazar gescoord heb!


It's All About Glam is een prachtige milky witte kleur met hele subtiele shimmer. In het flesje leek de shimmer minder overheersend dan op de nagels, ik had het liever wat minder gezien. Maar de kleur blijft alsnog heel leuk. Zoiets heb ik nog niet in mijn stash. Ik ben echt gek op lichte kleurtjes op mijn nagels en deze is een mooie aanvulling op mijn collectie. Hij is alleen niet super dekkend, maar dat heb ik al eerder meegemaakt met Nicole by OPI nagellak. De finish is meer jelly dan romig dekkend. Maar bij dit soort vrij neutrale kleuren is dit eigenlijk niet erg.


Ik zag ook een paar lakjes van L'Oréal liggen en deze duo-chrome kleur trok meteen mijn aandacht. Color Riche in Mysterious Icon begon in het flesje een beetje te shiften, er kwam een rodere kleur vanaf... en dat was dus de reden dat ik hem van dichtbij wilde bekijken.... ik en rood, you know... Goed geschud en weg is het rode. Je ziet een mooie donker grijze basis met prachtige gouden shimmer. Op de nagels lijkt deze kleur een groenig gouden gloed te hebben en ik moest meteen aan deze Claire's kleur denken. Vooral bij flits/direct licht (foto rechts) vind ik hem prachtig. Voor de rest misschien minder bijzonder dan ik had verwacht, maar alsnog een mooi kleurtje. Misschien toch wel meer voor het najaar. De dekking en het kwastje zijn trouwens top, maar dat had ik wel verwacht van een Color Riche lakje.


Deze Chrome Chameleon lakjes van Revlon heb ik ook in Londen gezien! Ik had er toen bijna een meegenomen zelfs. Bijna. Maar nu heb ik precies de kleur waar ik toen over zat te twijfelen. Pink Quartz is een gouden kleur met roze shimmer die voor het duo-chrome effect zorgt. Aan de ene kant een hele subtiele kleur, aan de andere kant - best bijzonder. Dit soort kleuren kunnen altijd wel. Het duo-chrome effect is heel subtiel, maar wel mooi. In de zon/direct licht zie je ook wat meer de gouden deeltjes die in deze nagellak zitten. Pretty! De dekking is top, het aanbrengen gaat heel makkelijk, en het valt behoorlijk mee met het streperige wat de meeste metallic kleuren wel hebben.


Nog een witte kleur? Jep, maar deze is heel anders. Nicole by OPI Don't Cloud Me bevat nog meer shimmer en parelmoer. Normaal vind ik dit te veel van het goede, maar toch wilde ik deze wel heel graag hebben. Alhoewel ik moet zeggen dat dit effect op mijn nagels bijna zilver lijkt. Ik vind dit zo'n kleur die tussen de bruidskleur en feestdagenkleur in zit. Is dat een rare vergelijking? Hij is heel feestelijk en hij kan ook iets too much zijn. Maar toch vind ik hem echt iets hebben. De dekking is wel minder, dus misschien zal ik hem eens als een topcoat uitproberen. Alhoewel, ook hierbij geldt - bij dit soort tinten is dit niet erg. Misschien ook iets voor french manicure?


Tot slot toch wel mijn favoriet. Nicole by OPI Smile for the Glam-era is een donker bruin/paarse kleur met hele subtiele paarse shimmer. Op de foto's lijkt hij vooral paars, maar ik vind hem vooral een interessantere versie van bruine nagellak. Deze kleur droeg ik laatst in mijn haar routine filmpje en daar vind ik hem iets meer donker bruin. Omdat deze kleur zo bijzonder is en omdat ik hem goed op mijn nagels vind uitkomen, is dit mijn favoriete kleur van deze selectie. Het is al een tijdje geleden dat ik een donkere kleur zo mooi vond, en het is volgens mij de mooiste bruin-achtige kleur die ik in mijn collectie heb. Dit is ook de eerste Nicole by OPI kleur die super goed dekt (er is dus hoop voor Nicole...). En ondanks dat dit een donkere kleur is, ben ik bereid om hem ook 's zomers vaker te dragen. Love it!

8 opmerkingen:

 1. Wat heb je goed geshopt! :) Vooral het laatste lakje vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakjes, die laatste vind ik erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de 2e en 3e het leukst, zo kun je leuk een stash opbouwen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie lakjes heb je meegenomen die van L'oreal heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze hebben zulke mooie lakken zo af en toe bij de Big Bazaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf snuffel ik graag bij de Big Bazar voor make-up/nagellakjes ze hebben fijne prijsjes, het zullen geen recente lakken/make-up zijn maar dat maakt mij niet uit voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lakjes! Vooral Mysterious Icon vind ik een heel bijzonder kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi mooi mooi! Ik moet ook nodig eens langs de Big Bazar.. alleen hebben ze die hier helaas in de buurt niet...

  BeantwoordenVerwijderen