maandag 2 juni 2014

Benefit They're Real! Push-up liner

Tijdens de mysterieuze meeting werd ons verteld dat er een oplossing bedacht is voor een van de grootste beauty dilemma ever: het aanbrengen van de eyeliner. Eind juni brengt Benefit hun nieuwe They're Real! Push-up Liner uit die in de stash van elke eyeliner-liefhebber hoort. Benieuwd waarom deze eyeliner nou zo bijzonder is? Lees snel verder.


Er bestaan al verschillende soorten eyeliner, en elk soort heeft zijn nadelen. Een potlood houdt het vaak niet lang genoeg vol. Een stifteyeliner droogt best snel uit. Hetzelfde gebeurt met een gelliner, vooral als je -als beautyliefhebber zijnde- het potje net iets te vaak en te lang open houdt. Ook kan gel eyeliner lastig zijn om te doseren. De liquid eyeliner is vaak de meest lastige om mee te werken. De oplossing van Benefit? Gelliner in een pen-vorm! Er komt precies de goede hoeveelheid eyeliner uit en het droogt niet uit, doordat het in een pennetje zit. Ideaal, toch?


Het (AccuFlex) puntje maakt deze eyeliner ook erg bijzonder. Het is een rubberen applicator die niet te zacht is, maar laat zich wel vrij makkelijk bewegen. Hij heeft de stevigheid die je nodig hebt om een recht lijntje te tekenen. Door er harder op te drukken, wordt je lijntje dikker. Je kunt er dus echt alle kanten mee op. Uit die applicator komt de gewenste hoeveelheid gel. Deze kun je reguleren door aan de andere kant van de eyeliner te draaien. Ik heb vaak per keer 3 draaien nodig om een pikzwart lijntje moeiteloos te kunnen tekenen. Deze eyeliner heeft een matte finish en dat staat altijd heel classy. Net als Benefit's They're Real! Mascara belooft deze eyeliner niet te smudgen en voor een langdurig mooi resultaat te zorgen. Oh, en nog een tip over de dop van deze eyeliner: deze moet je draaien en niet omhoog duwen (dat deed ik eerst dus.. :P).


Al het nieuws is altijd een kwestie van wennen, zo ook deze eyeliner. Alhoewel dat ook niet lang hoeft te duren. Ik ben het gewend om mijn eyeliner met 1 puntje aan te brengen, dus zo'n hoekige applicator was voor mij iets nieuws. Maar eigenlijk maakt dit het aanbrengen nog makkelijker, vooral als je gaat voor een scherpe wing. Je zet het scherpste puntje aan het uiteinde van de gewenste wing en trekt de eyeliner naar je oog toe. De eerste lijn is gezet! Dan zet je het puntje weer op dezelfde plek en draait het breedste gedeelte iets weg, en zo trek je het lijntje richting je wimperrand en er langs. Echt, de mooie wing is zo gemaakt! Ook een klein beetje langs de onderste wimperrand, voor een kleine cat-eye, vind ik mooi om met deze eyeliner te doen. Je kunt hem trouwens zelfs op je waterlijn gebruiken, alhoewel ik dat het liefst nog steeds met een oogpotlood doe. De houdbaarheid is inderdaad enorm goed! Mijn eyeliner blijft de hele dag op zijn plek, wat ik ook doe. Transpiratie, regen en zelfs tranen overleeft hij verrassend makkelijk. Op de foto rechts hierboven is trouwens het lijntje te zien hoe Nikkie (Tutorials) het bij mij gezet had. Moet je nagaan, en ik had al eyeliner op... Zij heeft het net iets dikker gemaakt, en het effect is echt wauw...


Je kunt deze eyeliner ook voor een zachter effect gebruiken, wat ik ook in een look van afgelopen weekend deed. Ik tekende eerst een wing met een zwarte oogschaduw en bracht daaroverheen de eyeliner van Benefit aan. Daarna nog een klein beetje uitsmudgen (dat moet je wel snel doen, voordat het opgedroogd is). En tadaaa, een zachter lijntje! Ik heb mij trouwens laten inspireren door de techniek van Desi Perkins die zij ook in combinatie met deze eyeliner laatst gebruikte.


Omdat deze eyeliner zo langhoudend is, moet je goed weten waar je het mee verwijdert. Binnenkort komt Benefit ook met een speciale They're Real! remover, zodat je moeiteloos de mascara en de eyeliner uit deze lijn kunt verwijderen. Voorlopig heb ik gebruik gemaakt van mijn bi-phase remover. Een paar seconden het watje op mijn oog leggen en dan gaat het verwijderen wat makkelijker. Benefit They're Real! Push-up Liner zal vanaf 27 juni te koop zijn bij verschillende Benefit verkooppunten, zoals de Douglas. De prijs - €25.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem eigenlijk een beetje tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hier heel benieuwd naar, maar ik vind hem wel duur om aan te schaffen als ik nog niet weet of ik er mee overweg kan, zal eens vragen in de winkel of ik hem mag proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind dit er veelbelovend uitzien. Ik ben fan van gel liners vanwege de houdbaarheid op mijn ogen, maar vind een stiftje vaak makkelijker om op te brengen. Nu nog even over de prijs heen stappen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan niet wachten tot dat ie te koop is. Ben er echt heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is fijn he? Al heb ik er best aan moeten wennen en zo strak als Nikkie kreeg ik het niet voor elkaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen