vrijdag 20 juni 2014

Favorite Instagram photo's

Ik ben wel een beetje verslaafd aan Instagram. Ik volg misschien niet super veel mensen (alhoewel, 109 is een relatief hoog aantal te noemen), maar ik haal er wel mijn inspiratie uit. Foto's die mij blij maken like ik dan ook meteen. Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om wat screenshots te maken van de foto's die ik de afgelopen tijd geliked heb. Ook wil ik een paar foto's uitlichten en vertellen waarom ik ze (en de mensen erachter) de moeite waard vind. Op deze manier kunnen jullie misschien ook leuke IG accounts ontdekken. Ik weet niet of ik dit soort artikelen vaker ga doen, maar dit leek mij in ieder geval een leuk experiment.


Het paarse haar van Nicole Richie (links boven). So pretty! Ook nog een paar foto's van Pretty Little Liars, met onder andere de PLL papa's links onder (van @prettylittleliars). De Toby-foto is trouwens van de account van die acteur (@keeoone), hij is niet verkeerd om naar te kijken. ;) Blondine met haar ogen dicht is Ashley Benson (@itsashbenzo) die Hannah in PLL speelt, mooie en simpele look! Ik hou natuurlijk ook van opvallende inspirerende looks. Meestal like ik diegene die ik zelf nog eens wil namaken. Bijvoorbeeld de blauwe (!!!) smokey eye of de felle look, beide ontdekt dankzij @sugarpill. De voor- en na foto van @katosu rechts boven is echt heel mooi gemaakt, alhoewel dit ook een mooi meisje zonder make-up is. De gespierde jongen links is mijn neefje, leuk hé. :) Daarnaast de foto van Christina Curry (@katinkacoorie) met haar moeder, La Paay. Cute! Hoe cool is trouwens het wolkje in de kamer van Kat von D (@thekatvond), foto rechts? Er is dus iemand die dit echt kan maken, zo cool! De blondine links is Desi Perkins. Ik ben een beetje geobsedeerd door haar de laatste tijd. Zij is prachtig, lijkt soms iets te veel op Kim K, maar dan nog mooier. Desi maakt hele mooie tutorials op YouTube en sinds kort volg ik haar dus ook op Instagram (@desimakeup). Onderop de familie Sugg (Zoe en Joe, beide heel populair op YouTube). Ik vind ze heel leuk, vooral Joe (@joe_sugg) maakt hilarische filmpjes. Daarnaast een hele lieve foto van Victoria en David Beckham, gemaakt door de beroemde fotograaf Mario Testino (@mariotestino). Hij is trouwens sowieso een aanrader om op Instagram te volgen, vooral als je van smaakvolle foto's van beroemdheden houdt... en extra credit's voor zijn handdoek-serie (Christiano Ronaldo met alleen een handdoek om zijn midden... you know...:P). Rechts onder de prachtige foto van Alexa Chung, die laatst in een tutorial van Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) voorkwam. Hiervoor had ik eerlijk gezegd niet zo veel met Alexa, maar na deze tutorial heb ik er zoveel respect voor. En wat een prachtige vrouw is het toch ook. Oh ja, en nog wat foto's van de Nederlandse bloggers: de lieve pup van @glambeautynl en prachtige look van @cosmocalista daaronder.


Nog meer PLL foto's! Sorry, kan er niet zo veel aan doen, vooral nu seizoen 5 begonnen is. :) Links boven is een verzameling van Make-up Geek (@makeupgeektv) oogschaduws, zo prachtig en zoooo op mijn wishlist. Sugarpill, inclusief de bedenkster ervan - Shrinkle (foto links met die grote hond), zullen aanwezig zijn op IMATS Londen! En drie keer raden wie er ook heen gaat... ;) Promise (@promisetamang) maakt niet alleen de mooie metamorfose-looks, maar heeft ook een mini egeltje! En check die foto met een mini-pizza daarvoor.... *smelt* Kijk trouwens hoe mooi Promise haar zusje/nichtje heeft veranderd in een goede en slechte fee, foto links. Pretty! De mooie roze eyeliner-look is ook weer door @sugarpill geplaatst, ik haal zoveel inspiratie uit hun account! Shane Dawson volg ik al een hele tijd op YouTube, maar eigenlijk niet op Instagram. Hij heeft altijd al een soort lang Justin Bieber haar gehad en sins kort heeft ie het kort laten knippen. En wat staat het hem goed, zie foto onderop in het midden (@shanedawson). Oh, en daaronder de foto van Kim (@kimkardashian) en Kanye, sweet!

2 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje, tof om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof idee voor een reeks! Nog een PLL fan, hoera :-) Toby is inderdaad niet mis. Dat lichaam :-O

    BeantwoordenVerwijderen