dinsdag 10 juni 2014

Hoe verzorg ik mijn haar *filmpje*

Van het weekend had ik weer zin om een filmpje op te nemen. Met dit als resultaat. Mijn haarroutine! Of eigenlijk ook wel een soort "get ready with me" video, maar dan meer gericht op haar. :P Als jullie nog andere ideeën voor een filmpje hebben, laat het mij weten!


Al eerder hebben jullie over de haarverzorging van Franck Provost en mijn sls-vrije shampoo's kunnen lezen. In deze video laat ik meer zien, o.a. hoe ik mijn haar droog en hoe ik mijn hete lucht borstel gebruik. Die laatste gebruik ik trouwens niet elke keer, alleen als ik 5 minuutjes extra heb. Benieuwd naar de video? Check hem hieronder! Oh ja, en als het muziekje na afloop blijft hangen... don't blame me. ;)


Vergeten jullie niet om op mijn Youtube-kanaal te abonneren? :)

2 opmerkingen: