zaterdag 28 juni 2014

I'm at IMATS London!

Vandaag ga ik weer heerlijk naar Londen. 's Ochtends vliegen wij en gaan voor de rest van de dag een beetje rondlopen (en misschien een beeeeeetje -ja echt! Ik heb alleen handbagage mee!- shoppen). En morgen - de reden waarom wij eigenlijk (weer) naar Londen zijn gekomen - IMATS! De eerste en de laatste keer dat ik in IMATS was, was alweer in 2012. Wow, dat is echt even geleden! De vorige keer was het zo leuk dat ik er per se weer naar toe wilde. Vorig jaar ging dat even niet (bruiloft en zo, jullie weten het wel :P). Maar dit jaar moest ik er gewoon heen! Helaas kon Peggy niet mee, dus ik ben dit keer helemaal alleen. Nou ja, alleen morgen dan. Manlief is meegekomen, maar terwijl ik op IMATS los ga (eeeeh soort van), gaat hij Londen verkennen.


foto van weheartit.com

Ik wil per se een aantal merken zien, maar misschien ga ik er ook een paar nieuwe ontdekken. Ik wil misschien 1 workshop bijwonen, en voor de rest een beetje rondlopen en hopelijk leuke mensen ontmoeten. Oh ja, en met Shrinkle van Sugarpill op de foto... hopelijk... ;) Verder nog merken waar ik graag even wil kijken: Hakuhodo (dure maar mega fijne kwasten van uitstekende kwaliteit; super hoog beoordeeld door Temptalia ook), Inglot (dat is lang geleden), Naked Cosmetics (hun pigmenten zijn zo mooi), NARS (love! Ik wil nog zo'n platte contourkwast van NARS hebben...), NYX (ik wil meer van hun butter lipglosjes hebben!), Obsessive Compulsive Cosmetics (ik heb genoeg lip tars, maar ik wil toch even kijken), Stargazer (schijnen mooie lakjes te hebben), Sugarpill (niet alleen voor Schrinkle, maar ook omdat zij 20% op het hele assortiment op IMATS hebben) en Crown Brushes (goedkope kwasten zijn altijd interessant).

Ik heb mijn video-camera mee, dus een vlog hebben jullie van mij tegoed. Wish me luck! :) En nog even een throwback naar 2012 - check hier de IMATS video impressie en IMATS shoplog. Ik ben eigenlijk niet van plan om veel te kopen op IMATS of überhaupt in Londen, maar een kleine shoplog ga ik zeker niet uitsluiten. ;)

3 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier daar! Heb je nog een kleine vraag doorgestuurd via Twitter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Té gek dat je naar IMATS bent geweest. Foto met Shrinkle is gelukt aan je instagram foto te zien!! Ben benieuwd naar je verslag en shoplog!!!

    BeantwoordenVerwijderen