maandag 9 juni 2014

Lancôme Hypnôse mascara

Volgens mij is dit geen newbie in mijn stash. Ik kan mij nog herinneren dat ik al heel lang geleden (nog voor mijn blog) deze mascara geprobeerd heb en toen was ik er enorm van onder de indruk. Ik hoorde laatst weer veel beauty-liefhebbers hierover praten en toen ik hem in de sale bij de Bijenkorf zag, moest ik hem gewoon hebben. En ja, ik wist weer binnen no time waarom ik deze mascara zo fijn vond.


Hypnôse is denk ik wel de bekendste mascara van Lancôme. Ik heb al eerder de andere mascara's van dit merk geprobeerd en elke keer bleef ik onder de indruk. Ik weet nog hoe gek ik op Oscillation mascara was (en ook al worden de foto's in dat artikel niet meer weergegeven, ik wil hem weer hebben!). Ook over Hypnôse Precious Cells was ik enorm te spreken. Tja, ik moet echt vaker de mascara's van Lancôme kopen... Maar vandaag gaan wij het hebben over de originele Hypnôse mascara. Die is namelijk net zo geweldig!


Het is geen siliconen borsteltje, daar hou ik eerlijk gezegd ook niet erg van. Dit borsteltje bevat hardere "haartjes" die moeiteloos door je wimpers glijden. Het is verder eigenlijk een heel simper borsteltje zonder een rare vorm, maar het werkt wel heel prettig zowel op de bovenste als op de onderste wimpers. Qua textuur is deze mascara niet al te vloeibaar. Het heeft eigenlijk vanaf het begin al een prettige textuur die gelijk een mooi effect aan je wimpers geeft. En laten wij trouwens ook de verpakking niet vergeten. Prachtig slank silhouet!


Het effect op de foto overbrengen bleek vrij lastig te zijn, maar volgens mij krijgen jullie zo wel het idee. Deze mascara maakt mijn wimpers langer, voller en lekker opvallend. Ik hou van dikkere wimpers, een soort kunstwimpers-effect. Deze mascara geeft het absoluut, zonder ze heel dik te maken. Het is dus tussen dat en het natuurlijke in. Heel mooi en elegant. Gedurende de dag blijft deze mascara zich prima gedragen: geen fall-out en het smudged niet uit. Te koop bij verschillende parfumerie en online voor ongeveer €20.

5 opmerkingen:

  1. Je kan goed zien waarom jij zo blij bent met deze mascara, het resultaat is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er zeker goed uit, ik begrijp waarom je happy bent met deze mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er prachtig uit, je hebt van jezelf geloof ik al best volle wimpers! Mijn holy grail blijft toch echt Le Volume de Chanel :')

    BeantwoordenVerwijderen