maandag 23 juni 2014

Look: bruine smokey met nude Bite Beauty lipstick

Ik snap heel goed waarom zoveel Amerikaanse beauty-guru's zo enorm van Bite Beauty lipsticks houden. Ze zijn romig, zitten erg prettig op de lippen, hebben een mooie pigmentatie en een prima houdbaarheid. Ik ben zo blij dat je ze tegenwoordig via de Amerikaanse Sephora webshop kunt bestellen! Vouvray bleek in werkelijkheid een prachtige roze nude te zijn die ik vandaag gecombineerd met een smokey eye wil laten zien.


Zachte roze nude kleur... perfectie! Dit is de ideale tint voor elke dag, bij elke look. Hij verzacht de structuur van de lippen een beetje, zonder in de lijntjes te gaan zitten. Een klein hapje en een drankje laten deze kleur niet verdwijnen, hier is een hele maaltijd voor nodig (of een paar kopjes thee). Dat is al heel wat voor een lipstick die niet eens langhoudend belooft te zijn. De kleur is heel romig, maar je moet hem een klein beetje opbouwen. 2-3 keer stiften en de kleur verbergt prima mijn natuurlijke lipkleur. Dit is een ideale kleur voor elke dag. Nog een voordeel - voor het bijwerken van zulke tinten hoef je geen spiegeltje bij de hand te hebben. ;)


En natuurlijk kun je deze lipkleur met elke look combineren. Die dag droeg ik een bruine smokey, dus dat is ook een optie. Ik heb alleen serieus geen idee welke oogschaduws ik hier precies gebruikt heb. Ik weet alleen dat de basis de bronze versie van mijn favoriete Prima Time primer van bareMinerals was. Dit vind ik de makkelijkste manier om een donkere smokey eye te maken: zo'n gekleurde basis en daaroverheen een soort gelijke kleur aanbrengen. Een beetje verzachten in de arcadeboog en klaar. Vrij donker, maar zo'n neutrale lippenstift brengt de boel weer in balans.

3 opmerkingen:

  1. Hele toffe look, ben gek op die kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah ik dacht al, Bite lipstick, waar heeft ze die gehaald!!! :-) Zo een prachtige kleur.

    BeantwoordenVerwijderen