donderdag 12 juni 2014

Mijn Sephora.com bestelling!

De hemel op aarde bestaat! En die is bij de Amerikaanse Sephora te vinden. Guess what? Sinds kort verstuurt sephora.com ook naar Nederland. Zonder invoerkosten, zonder gedoe, super snel en met veel andere voordelen. Ennuh... ik heb mij een beetje laten gaan. Nou ja, het kon erger, maar ik besloot de spulletjes te kopen die al zo lang op mijn wishlist stonden. En dit is toch wel goedkoper dan een reisje naar Amerika. ;) Vorige week donderdag plaatste ik de bestelling, afgelopen maandag is mijn pakje verstuurd en gisteren ochtend kreeg ik al een smsje van DHL dat het bezorgd ging worden. Ik stond te springen toen ik het DHL busje zag en ik plaatste natuurlijk gelijk een foto van mijn bestelling op Instagram. Vandaag laat ik alle producten van dichtbij zien en ook vertel ik meer over het bestellen bij de webshop zelf (alle voor- en nadelen, hoe te betalen etc.). Benieuwd? Ga er maar lekker voor zitten, want het zijn weer lekker veel foto's. :)


De Amerikaanse Sephora verkoopt een aantal merken die wij in Nederland niet hebben. Denk bijvoorbeeld aan Tarte, Lorac, Becca, Too Faced, Kat von D en veel meer. Worden jullie al hebberig? Nou, dat word je dus echt snel met deze webshop. Al die mooie en populaire producten die je wel vaker ziet bij de Amerikaanse YouTubers en op Instagram, ze zijn nu onder handbereik! Nou ja, Sephora verstuurt niet alles naar Nederland. Zo worden er bijvoorbeeld geen nagellakjes en parfum verstuurd. Of het product naar Nederland verstuurd wordt zie je trouwens pas bij het afrekenen. Dit staat er dan bij. Op zich wel begrijpelijk, er zijn blijkbaar andere afspraken met bepaalde merken. Maar de meeste mooie merken en producten worden wel gewoon verstuurd. Vandaar ook mijn overvolle shoplog. ;) Jeejtje, ik weet niet eens waar ik moet beginnen...


Allereerst de samples! In principe kun je bij je bestelling zelf een aantal samples uitkiezen. Nou heb ik wel een beetje pech gehad, want de samples die ik wilde waren op (o.a. Marc Jacobs foundation... dus... duh.. :P). Maar in plaats daarvan heb ik een aantal andere mooie samples gekregen. Ik ben er blij mee! Wat is dat allemaal? Een body butter van Soap & Glory, Pores No More primer van Dr. Brandt (heey, dat is een oude bekende! I loved it so much!), bruiningsdoekje van Tarte en verzorgende haarolie van Agave. Excited!!!


Bite Beauty is een vrij nieuw merk in Amerika. Bekend om hun lipsticks. YouTuber Tiffany D heeft ze al vaker tot haar favorieten benoemd en Temptalia geeft aan deze lipsticks altijd hele hoge scores. De kwaliteit zou super zijn en de kleurkeuze is heel breed. Er zijn trouwens meerdere soorten lipsticks en balsems, maar ik ging voor Luminous Crème Lipstick in de kleur Vouvray. Normaal check ik online de swatches voordat ik een kleur bestel, maar nu koos ik op basis van de omschrijving van die kleur in de webshop. Tja, je moet ergens beginnen. Maar ik moet zeggen, ik vind deze kleur geweldig!


Ik wilde een kleur die makkelijk is om te dragen. Niet te licht, niet te fel, mooi neutraal en toch wel leuk. Vouvray zit tussen koraal-roze en oud-roze in. Volgens mij ideaal voor bij elke look. Ik kan niet wachten om deze kleur te gaan dragen! Ook de houdbaarheid van deze lipsticks schijnt top te zijn, dus ik ben benieuwd!


Een ander favoriet product van vele beautyliefhebbers is Melted lipstick van Too Faced. Dit zijn liquified long wear lipsticks. Super gepigmenteerd, prachtige kleuren en blijven lang zitten. Ik koos voor de kleur Melted Peony. Melted lipsticks hebben vooral de fellere kleuren en dat is heel begrijpelijk met zo'n product. Maar Melted Peony is vrij neutraal en toch een beetje opvallend. Prachtige roze kleur, love it!


Ik vind het altijd een beetje zonde als zo'n sponsapplicator na 1 keer gebruiken gelijk doorweekt is met het product. Maar het is niet anders. Het gaat om de lipstick zelf. En ik moet eerlijk zeggen, ergens moest ik denken aan een lip tar (maar dan in een handigere verpakking). Super pretty! Volgens mij staat het ook met elke look en kan zo gedragen worden naar het werk en naar een feestje.


Kat von D! Allereerst vind ik het een geweldige vrouw, en ik droom ervan dat ik ooit een tattoo door haar kan laten zetten (people can dream, right?). Ik volg haar ook op Instagram en daar zie je ook wel eens haar mooie producten en looks voorbij komen. Haar Autograph Eyeliner in de kleur Puro Amor moet een musthave zijn voor een strak lijntje. Ik ben toch wel fan van liquid eyeliners, dus deze ligt met smart te wachten tot de rest van mijn eyeliners op is. Ik hoop dat wij binnenkort dikke vriendjes worden! Oh ja, check die verpakking... hoe stoer... En zodra ik een beetje door mijn foundation-stash ben, zal ik zeker haar foundation aanschaffen. Die schijnt ook geweldig (dekkend) te zijn.


Becca... Peggy en ik hebben tussen alle make-up vooral één obsessie: anti-shine primers. Wij steken elkaar er regelmatig ook mee aan: als ik iets geweldig vind werken, dan koopt Peggy het al vrij snel; als Peggy iets geweldig vindt werken, dan gaan wij het of samen voor mij halen (zoals toen met Smashbox :P) of ik schaf het later aan. Dus toen ik las dat Pegs zo enthousiast was over de Ever-Matte Poreless Priming Perfector van Becca, stond deze gelijk op mijn wishlist. En nu heb ik hem in huis en ik ben heel benieuwd hoe het voor mijn vette huid gaat werken! Ik zag trouwens dat Becca meer interessante producten voor de vette huid heeft, maar dat komt later wel... Het is geen goedkoop merk namelijk. ;)


Oh Em Gee... Tarte! Ik wilde al zo graag de producten van dit merk uitproberen, dus ze overheersen ook een beetje in deze shoplog. Maar ik heb er ook zoveel over gehoord! Tarte staat volgens mij vooral bekend dankzij hun Amazonian Clay 12-Hour Blushes. Super schattige verpakking, geweldige kleuren en ze zouden lang moeten blijven zitten. Ik koos voor de kleur Natural Beauty, omdat het een mooie rood/roze tint is (ik hou hier zo van!) en omdat ik volgens mij een mooie swatch van deze kleur bij Temptalis had gezien.


Tarte gebruikt trouwens geen troep in hun producten. Er zitten wel een aantal verzorgende ingrediënten in. Wat mij gelijk opviel aan deze blush was zijn gewicht. Op een of andere manier dacht ik dat hij super licht zou zijn, maar het doosje is echt van stevige goede kwaliteit. Er zit ook een hele handige spiegel in die groot genoeg is om goed je gezicht erin te kunnen zien.


Check dat patroontje en de kleur... Ik smelt. Maar vooral omdat ik nu al voel hoeveel ik hiervan ga houden. Ik hoor hier steeds zoveel goede dingen over dat het bijna niet anders kan. Reken er maar op dat deze heel binnenkort op mijn wangen zal zitten.


Een goed wenkbrauwen potloodje is altijd lastig om te vinden. Volgens mij heeft Tarte ze nog niet lang in hun assortiment. Ik heb er nog niet veel over gehoord, maar ik werd enorm nieuwsgierig. EmphasEYES™ For Brows High Definition Eyebrow Pencil in de kleur Taupe belandde dan ook meteen in mijn virtuele winkelwagentje.


Het potloodje is heel dun en heeft twee kanten: borsteltje en het potloodje zelf. Potlood-kant is extra lang en ik moest eerst goed kijken of het potlood-gedeelte er al uit was, of nog uitgedraaid moest worden. Op de foto zien jullie dat ik hem toch een beetje moest uitdraaien om het potloodje zelf te zien. Super smal en dat kan heel erg handig zijn om de kleine haartjes te kunnen bijtekenen. De kleur ziet er trouwens heel goed uit. Niks roods, maar juist heel natuurlijk en ideaal voor blondines.


Saved the best for the last... De Amerikaanse Sephora verkoopt ook van die mooie setjes. Je kunt bijvoorbeeld heel voordelig de Sephora-favorieten ontdekken of andere mooie producten verzameld in een handige kennismakingsset. Zo had Tarte de Discover The Amazon 3-Piece Kit. Een kit met een aantal Tarte bestsellers. En omdat ik niet kon wachten om ze allemaal uit te proberen, was dit absoluut een goede set voor mij. Een super leuke manier om beter kennis te maken met het merk!


Check dit leuk make-up tasje waar de producten in zitten... Hoe schattig is dit! Jep, die gaat zeker gebruikt worden, alleen al omdat ik vrolijk word van al deze kleuren.


Wat zit erin? Allereerst de Amazonian Clay 12-Hours Full Coverage Foundation - ook hier heb ik veel goede dingen over gehoord, zou heel fijn zijn voor de vette huid. Bij het kiezen van deze set kon je ook de kleur opgeven, ik koos voor Medium. Moet prima zijn voor in de zomer. Pure Maracuja Oil stond misschien wel het langst op mijn Tarte-wishlist. Ik heb al zoveel goede dingen over deze olie gehoord dat ik echt niet kon wachten om hem aan te schaffen. Normaal is de verpakking veel groter (en duurder), dus ben ik extra blij dat deze kleine verpakking in deze set zit. Alhoewel ik moet eerlijk zeggen, de hoeveelheid is echt prima, ik ga hier nog lang mee doen. Ook zit er een Amazonian Clay Smart Mascara in en -raad eens- ook hier heb ik positieve dingen over gehoord. Jep, de ware bestsellers van Tarte. Zowel de Amazonian Clay als de Maracuja lijn zijn super populair bij dit merk. Dit is echt een leuke manier om er kennis mee te maken!


Het leuke is, met elke bestelling spaar je punten, zoals ook in de winkels van de Amerikaanse Sephora. Als je zoveel gespaard hebt, kun je een cadeau uitkiezen. En dat kon ik dus al bij de eerste bestelling.... En het zijn geen frutsels waar je uit kunt kiezen, maar echt fijne producten! Zo koos ik voor de mini van Too Faced Chocolate Soleil Medium/Deep matte bronzer. Hoe vet is dit! Een paar minuten daarvoor gooide ik de fullsize bijna in mijn mandje en nu kon ik gewoon gratis de probeerverpakking ervan krijgen! Nou ja, de probeerverpakking heeft trouwens een prima formaat. Deze gaat absoluut mee op reis!


Een hele simpele verpakking, but how cares? Hoe leuk en schattig is dit! Kijk, dat soort cadeautjes zijn erg leuk om te krijgen. Ik ga voorlopig de punten sparen (eeeeh ja, dit was niet mijn laatste bestelling bij Sephora :P) en wie weet wat ik dan allemaal kan kiezen!


En hierbij nog een paar swatches. Van links naar rechts: Bite lipstick, Melted lipstick van Too Faced, Tarte blush, Too Faced bronzer en Tarte wenkbrauwen potlood. Als jullie nog een uitgebreide review of een look met een bepaald product willen, laat het mij zeker even in de comments weten!


Ik ben zoooo blij met alle goodies en kan echt niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Maar eerst hieronder nog een paar handige weetjes/feitjes over sephora.com en het bestelproces:

- Vergeet niet om gelijk aan account aan te maken. Volgens mij kun je alleen op die manier zien wat je bijv. wel en niet kunt bestellen.
- Sommige merken of producten worden niet verzonden naar Nederland. Je kunt het misschien nog wel in je winkelwagentje gooien, maar bij het afrekenen zie je staan dat ze niet verzonden worden.
- Volgens mij zie je pas bij het afrekenen de vertaling naar euro's. Toch best handig.
- Je kunt betalen met een creditcard.
- Bij het afrekenen wordt BTW er bovenop gegooid. Dat zorgt ervoor dat je geen invoerrechten meer hoeft te betalen.
- Je kunt zelf een aantal samples kiezen. Je kunt kiezen uit de samples van merken zoals Make-up Forever, Caudalie en veel meer.
- Je spaart punten en kunt dan een cadeautje voor jezelf uitkiezen. En die cadeau's zijn geweldig.
- Ze verkopen ook mooie sets, waarmee je op een leuke manier met producten/merken kennis kunt maken. Let op dat de sets die bijvoorbeeld een nagellakje bevatten dus niet naar Nederland worden verzonden.
- Bij elke stap ontvang je een mailtje: wanneer de order wordt ontvangen, verwerkt en verzonden. Ze verzenden met DHL en je krijgt van te voren een smsje.
- De verzendkosten zijn €10. Let op, dit ben je kwijt als je bestelling ten minste €75 waard is. Persoonlijk vind ik dat echt niet veel, vooral als je toch al een aantal producten wilt bestellen. En je kunt natuurlijk altijd met meerdere mensen bestellen, zodat je de kosten kunt splitsen.
- Alles was echt heel goed verpakt zodat het niet zou beschadigen.
- Ik kreeg mijn bestelling binnen 4-5 werkdagen en dat is echt heel snel voor Amerika.

Als jullie nog vragen hebben over het bestellen of de producten, laat het mij weten. Voor nu ga ik uitgebreid genieten van mijn mooie aankoopjes. :)

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heuse shoplog :) dat moet wat gekost hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOHOOOO!!! Wat een aankopen! Ik ben zo benieuwd naar je mening over de Becca primer, weet dat hij vrij vast en droog is van textuur en dat kan even wennen zijn maar geef hem een kans! Bij mij komt er ook nog een kleine bestelling aan, lsechts twee producten mar hopelijk wel toppers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word hier echt gelijk hebberig van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige producten! Echt de hits van de US. En dat setje van Tarte is te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalige shoplog! En je hebt gelijk, als je dan toch bestelt in de VS en die kosten moet betalen, kan je maar beter ineens de goede shoplist bovenhalen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Too Faced Melted Lipstick ziet er zo goed uit, leuk kleurtje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige producten heb je gekocht!! Ik helemaal blij dat ze nu ook naar NL verzenden, wilde wat bestellen en toen zag ik dat je alleen met credit card kan betalen en die heb ik niet :( echt balen! Hoop dat ze ooit ook paypal accepteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items, ik heb er eigenlijk nog nooit wat gekocht behalve 3 sephora eigen merk producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw zoveel moois! De melted lipstick ziet er prachtig uit en ik ben heel benieuwd naar Bite Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldige producten heb je gekocht. Sommige producten die ik wilde hebben werden niet verzonden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige producten! Om jaloers van te worden hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Helaas heb ik geen fijne ervaring met sephora. Ze geven bij de site aan dat je over een bestelling van €50 gratis verzending krijgt. Maar ik moest €45 er bij betalen voor het handelen en verzenden en vervolgens Nog de btw. Dus omplaats van €200 moet ik 245 betalen en ik heb het wel besteld en ben blij met de spulletjes maar heel jammer dat het niet waarin dat je gratis verzending krijgt over €50

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij heb jij ook op Youtube gereageerd :) Maar hierbij nogmaals; die €50 geldt alleen voor US, check maar op hun site. Bestelling naar Europa vanaf €70 - je betaalt slechts een tientje voor bezorgdsten. De invoerkosten komen er altijd bij als je buiten EU bestelt en die zijn hoog, ja. Maar je kunt het beter, zoals bij Sephora, meteen bij het afrekenen betalen, dan aan de deur.

   Verwijderen