zondag 22 juni 2014

Pink Pictures #18

Tijd om wat foto's van de afgelopen tijd te laten zien! Ik ga het hebben over onze reis naar Keulen, de WK-gekte, mijn nieuwe fiets en een Instagram-reactie van een bekende iemand... Nou ja, en een heleboel andere dingen. Kijken jullie mee?


Ik hou zoveel van pastelkleurtjes op mijn nagels! Dit zacht lila Hema lakje heb ik dan ook met plezier gedragen. En hij kleurde mooi bij het tafelkleed van mijn ouders. :P Elke keer als wij op bezoek zijn, hebben zij wel iets lekkers voor bij de thee. Toen was het een lekker appeltaartje, yum!


In april zijn wij met vrienden in Keulen geweest. De Dom is zo'n prachtige kerk! Ik hou echt van die gotische stijl, zo dramatisch en mooi. Het is zowel buiten als binnen erg mooi om te zien. Je kunt binnen op een bankje zitten en van alle schoonheid om je heen genieten, heerlijk. Elke keer als wij in Keulen zijn, gaan wij even langs de Dom. Hij is zo de moeite waard!


De Dom 's avonds is ook prachtig. Zo mooi verlicht. Wij zijn toen ook even op de kermis geweest. Dat was best leuk. En vooral mooi om te zien met al die lichtjes. En ik heb heerlijke churro's op! Mocht je benieuwd zijn naar mijn Keulen shoplog, deze is hier te vinden.


Simpsons bij de Lego store in Keulen... OMG, heel cute!!


Potloden in de vorm van muzieknoten? Dit kwamen wij in een winkeltje in Keulen tegen, super schattig! Ook had ik een bestelling van een Koreaanse webshop binnen. Super fijne producten waar binnenkort een video van online komt! En check de Instagram-reactie van Shrinkle... kennen jullie haar? Zij is de bedenkster van het fijne en gedurfde merk Sugarpill. Ik was super blij toen ik op haar Instagram zag dat zij naar IMATS Londen gaat, omdat ik er dan ook ben. Ik heb dus gelijk gereageerd op dat berichtje... en guess what... ik kreeg een reactie! Hoe gaaf is dit!! *fangirl*


Carly kwam van een logeerpartijtje terug en zij was helemaal kapot... ik heb nog nooit een konijn zo zien instorten. :P En bij Cosmo is dit best normaal... zo brengt ie altijd een deel van de dag door. ;)


Twee van mijn favoriete guilty pleasures tijdens de lunch-pauze... zo nu en dan doordeweeks... Vis varia van de visboer en grillworst van de Hema. Beide zijn goddelijk lekker!


Ik heb dus echt helemaal niks met voetbal. Dat hele WK gebeuren gaat totaal aan mij voorbij. Ik snap gewoon niet dat mensen zo excited kunnen doen om zoiets... maar hey, iedereen zijn ding! Toen Nederland voor het eerst speelde, ging ik naar een verjaardag. Dresscode: oranje... Nou ja, dan maar zo, gecombineerd met mijn nieuwe maxi rok van Vila. En toen iedereen om 9 uur voetbal ging kijken, heb ik volop van het weer genoten... op het terras met een bakje popcorn... alleen. ;) Heerlijk! Aan het gejuich hoorde ik dat het wel goed kwam met de overwinning... 5 keer werd ik namelijk bijna doof. :P


De laatste twee foto's zijn van gisteren. Een kopje Aveda thee, terwijl ik zat te wachten op de schoonheidsspecialiste... hier van de week meer over. Daarna gingen wij nog even de stad in en het enige wat ik gekocht had was een fiets... jep, echt. Totaal niet gepland, maar ik had nog wel een goede fiets nodig. Bij de winkel genaamd Koopjeshoek in het centrum van Utrecht hebben ze allemaal tweedehandsspulletjes. Die dag mocht je nog zelf een bod op alles doen. Deze fiets was echt in een prima staat en ik heb hem voor een fijn prijsje kunnen meenemen. En zo'n koraalkleurtje maakte hem helemaal "van mij". Ik heb dan ook heerlijk naar huis gefietst! Ik moet zeggen dat ik normaal eigenlijk nooit fiets, maar nu ik zo'n goede fiets heb ga ik dit zeker vaker doen. Vooral als het weer een beetje lekker blijft. *trots op mezelf*

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's :) Ik vind je konijn echt lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!! Prachtig die past lak, ga ik van de week ook weer eens dragen.. daar komt een goede gelegenheid voor ook ;-) Het is heerlijk om te fietsen! Jarenlang heb ik ook niet gefietst omdat we er geen plek voor hadden, maar ik vind het nu heerlijk om te doen.Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kerk in keulen! Leuke foto's heb je verder gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's Haha die Carly. Ik wil ook weer eens naar Keulen. Ben er als kind wel eens geweest, maar later nooit meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Wat grappig van Carly echt had ik ook nog nooit gehoord! En tof dat ze reageerde op je instagram foto!

  BeantwoordenVerwijderen