donderdag 19 juni 2014

Reflets d'Été de Chanel (+look)

En weer had ik een zwak voor de nieuwste limited edition van Chanel. Reflets d'Été de Chanel collectie bevat een aantal prachtige zomerse kleuren waar je hebberig van wordt. Ik heb vele swatches van deze collectie gezien en ik heb gekozen voor -wat mij betreft- de musthaves van deze LE. Alhoewel ik ook zat te twijfelen over de blush... een roze/bruine kleur, en de kwaliteit is weer geweldig. Maar nee, ik heb het bij twee producten gehouden.


Om de hele collectie te bekijken, kun je bijvoorbeeld deze website checken. Benieuwd naar mijn goodies en wat ik ervan vind nu ik ze al een week of twee in huis heb? Kijk maar snel verder.


Eigenlijk vind ik stiekem alle nagellakken uit deze collectie prachtig. Jaja, zelfs de witte, waar mening duidelijk over verdeeld zijn. Maar volgens mij is Tutti Frutti toch wel dé kleur voor deze zomer. Prachtig rood/roze/koraal, alles in één flesje! Felle kleur, maar niet te. En vooral een prachtige romige finish.


Links foto met flits, rechts - bij indirect licht. Volgens de pers-foto's zouden hier ook gouden shimmers in moeten zitten, maar ze zijn dus zo subtiel dat ze niet opvallen... Totaal niet erg, zo vind ik hem het mooist! De kwaliteit is super, zoals wij van Chanel gewend zijn. De dekking vanaf de eerste laag. Op de foto's heb ik nog wel een laagje topcoat gebruikt zodat ik extra lang van deze kleur kon genieten.


Illusion d’Ombre zijn altijd echte eyecatchers. Ze zitten ook in de vaste collectie; mijn gouden kleur gebruik ik nog steeds met veel plezier omdat dit een van de mooiste en shiny gouden kleuren ever is. Deze LE bevat wat donkerdere Illusion d’Ombre kleuren. New Moon is volgens mij de meest bijzondere van de drie. Ik heb nooit eerder zulke prachtige shimmers gezien, maar ook de basis-kleur is helemaal mijn ding. Hij is zo veelzijdig dat hij moeilijk te beschrijven is. Taupe? Bruin? Paars/rood? Bronze?


Eén swatch was natuurlijk niet genoeg, dus hierbij drie bij verschillende lichtval. Zien jullie hoe veelzijdig de kleur en de shimmers zijn? Looooove it! Je kunt deze kleur all-over gebruiken, maar ook als een accent-kleur. Je kunt bijvoorbeeld een smokey eye maken en in het midden van je bewegende ooglid voorzichtig New Moon deppen. Een prachtig resultaat dat ik al een paar keer heb gedragen!


In deze look heb ik New Moon wel all-over gebruikt. In het echt, vooral bij direct licht, schitteren de shimmers echt super mooi! Op de foto is dit natuurlijk niet weer te geven. Elke keer als ik deze kleur draag, blijf ik even voor de spiegel om de schittering goed te bekijken. So pretty!


En dit is de totale look. Hier heb ik trouwens ook de "Pretty Little Liars"-inspired krullen in mijn haar gedaan. Als jullie hier een tutorial van willen, laat het mij weten. Reflets d'Été de Chanel collectie is nu te koop bij verschillende parfumerieën en warenhuizen. Zeker een aanrader om zelf eens te swatchen.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, vooral New Moon vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! En inderdaad, die glitters in New Moon, prettyyyy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tutti Frutti is echt wel de hit van de zomer denk ik! Prachtige kleur! Wat zie je er trouwens mooi uit met die krullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous! New Moon is echt een prachtkleur. Betoverend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeetje wat een prachtige oogschaduw! Die gaat op de wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen