zondag 29 juni 2014

Shoppen met mama

Dat moeders best hip kunnen zijn bleek al toen ik mijn eigen mama heel actief bezig zag op social media. Ik vind het erg fijn dat dit zo is, want dat betekent dat je samen nog veel leuke dingen kunt doen. Shoppen bijvoorbeeld! Er is niets leukers dan samen door de winkelstraten te struinen op zoek naar die nieuwe te gekke outfit. Daarnaast is het altijd handig om bij het kopen van kleding advies te krijgen van iemand die je zo goed kent. En je kan je moeder natuurlijk eens dat hippe shirtje laten proberen! Grappig eigenlijk; als kind werd je nog aangekleed door je moeder, maar nu kan dat dus ook andersom!


foto van weheartit.com

Een dagje shoppen met je moeder is vaak heel productief. Moeders geven altijd hun eerlijke mening waardoor je bijna altijd wel met kleding thuis komt waar je helemaal blij mee bent. Als je met vriendinnen gaat is dat nog wel eens anders. Dan ben je lekker aan het kletsen en vergeet je de tijd, waardoor je met zo goed als lege handen thuis komt (maar wel een hele gezellige dag hebt gehad natuurlijk). Tip: als je met je moeder gaat shoppen is het leuk om eens andere winkels of een andere stad te proberen. Zo zijn Maastricht, Haarlem en Alkmaar hele leuke winkelsteden!

Ik heb gelezen dat veel moeders met hun dochters gaan shoppen voor de gezelligheid, om een goede band te onderhouden maar ook om er zelf langer jong uit te blijven zien! Steeds meer winkels spelen hier op in. Zo hebben een moeder en dochter in Philadelphia (V.S.) een speciale winkel geopend waar zowel mama’s als dochters leuke kleding kunnen vinden. Ook in Nederland hebben we winkels waar dat mogelijk is. Neem de webshop van Mona Mode. Hier bieden ze hele leuke volwassen kleding voor een mooi prijsje! Shoppen jullie wel eens met je moeder?

Bron: mona-mode.nl

2 opmerkingen:

  1. Ik ga woensdag met mama naar Amsterdam, ze vraagt nu altijd aan mij advies haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik shop 't liefst van al met mijn moeder! We hebben dezelfde shopping attitude :-) Snel, efficient, niet te lang, en tussendoor lekker veel terrasjes doen en achteraf lekker gaan eten, haha.

    BeantwoordenVerwijderen