zondag 15 juni 2014

Unboxing VIP Box mei en juni

Nog een filmpje deze week? Jaja, deze moest ik echt even plaatsen. Ik ben zo enthousiast over de VIP Box, dat ik het echt even met jullie moest delen. In de onderstaande video kunnen jullie zien dat de VIP Box echt hele leuke goodies bevat. Elke box heeft ook echt een thema, dat zie je gelijk op het plaatje bij het openen van de box. Dit maakt het natuurlijk een stuk leuker. Benieuwd naar de goodies en mijn reactie? Kijk maar mee!


De komende maanden ga ik dus deze box ontvangen en ik verheug mij er enorm op! Ik denk dat het vooral de geschreven artikelen gaan worden, maar mochten jullie meer van dit soort unboxing video's willen zien - laat het mij weten. Wat vinden jullie van de inhoud van beide boxen? Van welke goodies willen jullie de review lezen?

3 opmerkingen:

 1. Wat is de verpakking van die lip en cheek tint mooi! Ik had ook wel geen duokleur verwacht :-) en inderdaad, oogpotlood is nooit verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje, Super leuk ook dat je nu helemaal in beeld bent, keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Echt leuk om te lezen :)

   Verwijderen