vrijdag 27 juni 2014

Video: look met producten van BeautyNetKorea en Sephora.com

Vandaag een iets andere video dan normaal. Ik laat namelijk een aantal producten van de webshops BeautyNetKorea en Sephora.com in werking zien. En omdat ik de afgelopen maand eigenlijk vooral deze producten gebruikt heb, zijn het ook gelijk mijn favorieten van de maand juni. Oké, stiekem meer dan de gebruikelijke 5, maar toch! Enjoy!


Over mijn Sephora.com bestelling hebben jullie al eerder kunnen lezen. Het bestellen bij BeautyNetKorea was net zo makkelijk. Deze webshop verkoopt allerlei Koreaanse merken voor prima prijzen. Het is niet super goedkoop, maar dezelfde prijzen heb ik toen ook in Hong Kong gezien. Dit soort merken zijn heel bekend en je kunt dus op de kwaliteit vertrouwen. Maar alsnog, 14 dollar (ongeveer €11) voor een Missha BB cream is nog steeds heel goedkoop. Mijn pakje kwam binnen een week of 3 aan. Een vriendin van mij had het binnen 5 dagen ontvangen. Het kan dus enorm verschillen, maar het komt uiteindelijk wel goed. En nu jeuken mijn handen dus om een nieuwe bestelling te plaatsen... dit soort Aziatische merken brengen natuurlijk altijd van die interessante producten uit die opeens een trend kunnen worden. Ik zag al een foundation-BB-CC-cream in 1 product... hebben! De verzendkosten zijn er trouwens niet, dus die drempel is niet hoog... ;)

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke video! Fijn hoe je dat stap voor stap uitlegt met alle extra informatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eyeliner ziet er inderdaad gewoon liquid uit :-) Zelf heb ik liever gel eyeliner. Of eentje met een felt tip. Grappig ook dat je je ogen eerst doet, en dan pas je gezicht. Vroeger deed ik dat ook. Nu doe ik het omgekeerd. Vind je uiteindelijke look echt heel geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen