woensdag 4 juni 2014

WIN 1 van de 10 Benefit eyeliners!

Zoals jullie van de week hebben kunnen lezen, brengt Benefit binnenkort een nieuwe eyeliner uit! They're Real! Push-up liner wordt pas officieel op 27 juni gelanceerd, maar jullie kunnen er nu al kennis mee maken. Ik mag namelijk van Benefit 10 kleine eyeliners verloten onder mijn lezeressen en dit is dus je kans! Een ding zeker: deze eyeliner wil je echt leren kennen. ;)


Er zijn 2 manieren om 1 van de eyeliners te winnen: via e-mail of Instagram. Ik zal dan ook op je e-mail of Instram-account (let op dat ik er wel bij kan) reageren om je te laten weten als je gewonnen hebt.

Optie #1
Stuur een e-mail naar pfbeauty@live.nl waarin je vertelt waarom het je leuk lijkt om de nieuwe eyeliner uit te proberen. Of vertel over de onmogelijke situatie waarin je de eyeliner hebt geprobeerd aan te brengen.

Optie #2
Volg mij op Instagram (@fairynowings) en tag mij in een foto op jouw account waarin je een mooi lijntje met een eyeliner hebt gemaakt of hebt geprobeerd te maken. Heb je zo'n foto absoluut niet, maar wil je toch op Instagram meedoen? Plaats een bijbehorende foto waarbij je vertelt dat ik deze winactie heb.

That's it! Een van die manieren moet wel te doen zijn, toch? Ik hoop dat ik leuke reacties van jullie krijg. :)
Oh, en mocht je mij toevallig op Bloglovin volgen, wil je dit artikel liken? Dank je wel!
De winactie duurt een week, je hebt tot donderdag 12 juni de tijd om mee te doen.

8 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ga zeker een e-mail sturen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb zojuist een Instagram foto gemaakt en je getagged :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wohhhoooo!!! Ik waag mijn kans! Ik mail je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave actie! Heb gemaild, ga je zo taggen in een foto! Ik ben fan van Benefit vraag me af of dit ook een top product is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cheyenne J07-06-14 20:51

  Ik heb je ook gemaild. Ik heb hier al veel goede dingen over gehoord en ik ben op zoek naar een goed langzittende eyeliner dus ik wil het graag testen.

  Groetjes,

  Cheyenne J

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk, ik heb een mail gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen