woensdag 18 juni 2014

Win een dagje spa samen met een vriendin!

Oké, even eerlijk, hoe aantrekkelijk is de bovenstaande titel? Ik hoop dat jullie dit net zo leuk zullen vinden als ik! Heb je zin in een dagje spa? Even quality-time met je beste vriendin/moeder/zusje? Helemaal tot rust komen en je hoofd leeg maken? Of hou je gewoon van spa-bezoekjes? Ik heb een tip voor jullie.


Met meer dan 80 sauna's, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Er worden dagelijks meer dan 200+ vouchers verwerkt, ze hanteren geen reserveringskosten, hebben een 14 dagen "niet goed geld terug-garantie" en zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org. SpaOnline.com werkt voor grote en kleine spa's, sauna's en thermen in heel Nederland en België. Een paar voorbeelden: Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster en Spa Zuiver.

Van SpaOnline.com mag ik aan 1 lezeres van mijn blog 2 vouchers aanbieden voor een spa naar keuze! Wat moet je hiervoor doen? Simpel.

Stuur mij een mailtje (naar pfbeauty@live.nl) met in het onderwerp "SpaOnline". Laat in dat mailtje weten wie je zou meenemen als je dit spa-bezoekje zou winnen en waarom. Waarom per se die persoon, waarom jullie hier naar zouden uitkijken... tell me. :) Ik ben heel benieuwd!

En mocht je mij toevallig ook nog op Bloglovin volgen, like alsjeblieft dit berichtje.

De winactie duurt een week, dus tot woensdag 25 juni hebben jullie de tijd. Veel succes!!!

5 opmerkingen:

 1. Leuk ik ga je mailen en heb BL bericht geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een mailtje gestuurd, had dit bericht al geliked, mooie actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee! Zojuist bericht verzonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat er een actie zoals dit op de wereld gezet wordt! Zo kan je ervoor zorgen dat iedereen een eerlijk kans krijgt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dit lekker zeg! Jammer genoeg ben ik te laat om nog mee te mogen doen aan deze actie! Komt er nog een nieuwe actie?

  BeantwoordenVerwijderen