dinsdag 24 juni 2014

Zomerse nagellak van Models Own, Bourjois en Mary Kay

Vandaag heb ik weer een mooie selectie nagellakjes voor jullie. Drie prachtige kleuren voor de zomer! Alhoewel, dit soort tinten vind ik het hele jaar door prachtig. Maar vooral nu zijn ze erg draagbaar. Het zijn weer helemaal mijn kleurtjes. ;) Benieuwd? Kijk maar snel mee.


Ik begin met een baby-blauwe kleur. Het is al even geleden, vinden jullie niet? ;) Dit Models Own lakje kocht ik in Londen, maar dit merk is ook via een aantal Nederlandse webshops te koop (Google maar). Deze nagellak komt uit de scented lijn. Om eerlijk te zijn, had ik er iets anders van verwacht... Ik dacht, het is een nagellak zonder de typische nagellak-geur. Niet gek, toch, als iets "scented" heet? Nou, dat is niet zo, het ruikt gewoon naar een normale nagellak. Bovenop het dopje zit wel een blauw vlekje waarop staat "stretch n' snif". Als je erop wrijft dan komt er inderdaad een lekkere bessen-geur vandaan. Erg lekker, maar of dit praktisch is? Maar goed, het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit hoe een nagellak ruikt. Het gaat om de kleur, de dekking en de textuur. En al die factoren zijn erg fijn bij dit lakje. De kleur heet trouwens Blueberry Muffin, de lekkerste soort muffins overigens.... dus ja, dat in combinatie met de mooie licht blauwe kleur maakte dit voor mij een must. De kleur heeft zelfs iets lila-achtigs in zich. Of grijzig/blauw. Ik weet het niet, het is anders dan mijn andere licht blauwe kleurtjes. But I love it! De dekking van deze nagellak is top, vanaf de eerste laag al. Het kwastje is dun, maar hij lakt toch wel erg prettig. De kleur is egaal en totaal niet streperig. Hij zit tussen fel en pastel in, volgens mij. Erg mooi en kan denk ik (bijna?) altijd.


De roze kleur, hoe kon het ook anders. Deze felle Bourjois tint had ik al een tijdje geleden in de sale van de Bijenkorf gescoord. Deze kleur kan nooit mis. Het belooft 10 dagen zonder te chippen te blijven zitten, maar dat houdt bij mij geen een nagellak. En ik moet ook eerlijk zeggen dat ik geen geduld heb om 10 dagen lang dezelfde kleur te moeten dragen. ;) Het kwastje is aan de brede kant en is schuin afgesneden. Dat is best gek! Maar dat helpt echt bij het lakken. Het is heel even wennen, maar het werkt echt heel makkelijk. De lange kant houd ik van mij af en dat helpt de hele nagel in een keer te "pakken". Easy! De kleur heeft trouwens ook al een smakelijke naam "Macaron". En ja, dat vond ik toen een goede reden om dit lakje te kopen... ;)


De prachtige nude van Mary Kay! Mijn kennismaking met dit merk is goed van start gegaan. Dank je wel, VIP Box, voor het maken van dit soort merken iets meer toegankelijk. Ginseng Blossom is een mooie peachy nude. Sommige neutrale kleuren kunnen er grijzig uitzien en dat kan bij sommige huidskleuren vloeken (oftewel je handen doods maken...). Maar dit is een iets warmere kleur, waardoor het er net iets vrolijker (hoewel nog steeds neutraal) uitziet. De kleur is vrij doorzichtig, maar met 2 goede lagen, of nog beter - een 3de laag, ziet het er prima uit. Perfect voor elke gelegenheid. Zo'n chique en lieve kleur, love it! Met een glossy topcoat vind ik hem trouwens extra mooi, vinden jullie niet (op beide foto's)? Het kwastje is dun en de structuur is niet al te vloeibaar. Een fijn nagellakje dus! Alle drie trouwens, echte toppers voor deze tijd van het jaar!

5 opmerkingen:

 1. Supermooi alle drie, met een lichte voorkeur voor Macaron!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alledrie mooie kleuren! Ik heb nu ook lichtblauwe nagellak op, hij lijkt heel erg op die van Models own maar net iets feller. Ben echt dol op zo'n kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral de bovenste twee vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral het lakje van Models Own vind ik onwijs gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen