zondag 20 juli 2014

BeautyNetKorea bestelling: unboxing + eerste indruk

Een tijdje geleden heb ik voor de tweede keer een bestelling geplaatst op BeautyNetKorea.com. Een super leuke webshop vol Aziatische beauty goodness. De vorige keer heeft het 4 weken geduurd tot ik mijn bestelling had ontvangen. En nu heb ik mar 5 dagen moeten wachten. Super blij dat ik was toen ik het pakje in ontvangst mocht nemen! En toen besloot ik gelijk om een unboxing te filmen. Ik had wel een beetje ruzie met een vogel die op het dak naast mij zat te fluiten.... het leek alsof hij harder ging fluiten toen ik harder ging praten... Maar ik hoop dat het verder niet storend zal zijn. Enjoy!

1 opmerking:

  1. Ik heb hier werkelijk nog nooit van gehoord, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen