zondag 27 juli 2014

Favoriete YouTube video's #1

Jep, het is officieel een nieuwe categorie... ;) Tenminste, als jullie het net zo leuk vinden. Als jullie mij op Twitter volgen, dan krijgen jullie het vast zo nu en dan mee als ik weer een YouTube video geliked heb. Ik like eigenlijk nooit zomaar iets. Als een video echt indruk op mij gemaakt heeft of ik moest er echt om lachen, dan krijgt het een duimpje omhoog. Op deze zondag wil ik een paar van mijn favorieten van afgelopen tijd laten zien. Pak maar een kopje thee / glaasje cola of wat dan ook erbij en ga er lekker voor zitten.


Allereerst.... oh yeah... Fifty Shades of Grey komt volgend jaar in de bios! Hoe toepasselijk, met Valentijn's Dag.... Ik moet zeggen dat ik de boeken niet super vind, ik ben al volgens mij een jaar bezig om het derde deel uit te lezen. Maar ik ga het echt doen, ik wil gewoon weten hoe het eindigt. Het eerste boek was, denk ik, toch het beste. Het was allemaal zo nieuw en... apart. En aangezien dit een Amerikaanse film is, geloof ik echt niet dat je veel pikants te zien zult krijgen. Het hoeft ook niet, het verhaal op zich is ook wel leuk. Maar man, wat krijg ik kippenvel als ik die trailer zie! Hier kun je het trouwens met NL'se ondertiteling bekijken. Ik heb de trailer al serieus een keer of 5 bekeken (ja, ook nu ik hem weer plaats) en ik vind het zo cool! Ik denk dat je het vooral zult begrijpen als je het eerste boek ook echt hebt gelezen. Dan weet je namelijk al ongeveer wie wie is en wat er allemaal gaat gebeuren. In vergelijking met het eerste boek vind ik het derde boek zo.... burgerlijk. Daarom kom ik er, denk ik, ook niet doorheen. Maar de film... jaaaaa, die wil ik graag zien! En nu duimen dat het niet tegenvalt volgend jaar! Een ding zeker: de acteurs lijken goed gekozen te zijn. Wist je trouwens dat die acteur die Christian Grey speelt ook het model voor Dior is? Jep, he's got the looks!

Oké, en nu op naar iets luchtigs. ;) Helaas is "Insluiten" (delen op andere websites) functie bij veel video's uitgeschakeld. Daarom zet ik hieronder gewoon een aantal linkjes die ik enorm leuk vond. Aanraders om even te checken!

Tuula 2013 Video Diary - modeblogster Tuula volg ik al een tijdje op Instagram. Geweldige uitzichten heeft zij het hele jaar door. En een korte samenvatting hiervan zie je in deze video. Als je van reizen houdt dan zul je hier waarschijnlijk -net als ik- even bij gaan kwijlen. Ik wil ook zo graag een aantal van die plekken bezoeken! Super gaaf en luchtig gefilmd. Love it!

Ik hou van Jenna Marbles... Ik hou van haar humor. Super plat en enorm fout, maar oh zo leuk. Check bijvoorbeeld haar What Your Bra Means video of How To Parent Your Dog (erg herkenbaar allemaal :P).

En over humor gesproken.... TatcherJoe (beter bekkend als Joe Sugg, de broer van de beautyguru Zoë) maakt ook al van die foute video's. Ze zijn zo fout dat het gewoon leuk zijn. Ik betrap me dan ook elke keer op een lachje als ik zijn video weer bekijk. Zijn Dare Sugg video is een heel goed voorbeeld daarvan, ik heb hartelijk gelachen. :)

De beautyguru Gregory Gorgeous gaat tegenwoordig door het leven als Gigi Gorgeous. Een geweldige metamorfose, alhoewel het een beetje richting de foute Barbie look gaat. En toch vind ik Gigi leuk. Open en eerlijk, niet bang om persoonlijke dingen te delen, en nog steeds even bubbly en vrolijk als altijd. Haar June Favorites video vond ik super leuk om te zien, dus die wilde ik ook graag even delen.

Dat Lisa Eldridge een geniale make-up artist is, wisten wij al, toch? Maar ze heeft ook bekende vrienden/cliënten die zij zo nu en dan voor de camera laat zien. Zo deed zij bijvoorbeeld laatst een Alexa Chung Tutorial op een model... Alexa Chung! Ik had eerst niet echt een mening over Alexa, haar naam zei mij ook niet zo veel. Wel eens gezien in een tijdschrift, maar ik zou geen film kunnen opnoemen waarin zij gespeeld heeft. Maar sinds deze tutorial... wat een leuke persoonlijkheid heeft deze vrouw! En wat een mooi gezicht en verrassend goede make-up skills. Ja, dit is leuk!

Teni Panosian is ook al zo'n mooie donkerharige vrouw. Haar Smoky Eye Makeup Tutorial is prachtig om te zien. Ik krijg de kriebels om het zelf na te maken. Die kleuren, en het lijkt allemaal zo simpel! Door dit soort video's raak ik gewoon geïnspireerd. Zeker een aanrader om even te zien.

Tot slot nog mijn Pretty Little Liars obsessie... Ja, ik ben goed het vijfde seizoen aan het volgen en kan elke week niet wachten tot er weer een aflevering online verschijnt. Wisten jullie dat Kandee Johnson in hun make-up trailer is geweest? Deze video is hier te bekijken. Echt zo leuk!

Laat maar weten als jullie nog leuke YouTube'rs kennen waar jullie vaker iets van liken! Altijd leuk om iets nieuws te ontdekken. :)

2 opmerkingen:

  1. hihihi Ik heb de trailer van fifty shades of Grey al grijs gedraaid! Ik kan niet wachten. Ben erg benieuwd hoe ze de film in elkaar hebben gezet maar wat ik nu in de trailer zie herken ik direct uit de boeken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke nieuwe rubriek :-) Ik kijk zelf weinig Youtube video's, maar misschien kan dit daar verandering in brengen.

    BeantwoordenVerwijderen