zondag 13 juli 2014

Getest: Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Er zijn van die producten die je vanaf de eerste keer verbazen. Je hebt er hoge verwachtingen van, je brengt het aan en.... ahhh, wat fijn! Dit is er dus ook een. De sample van AHA/BHA Exfoliating Cleanser had ik volgens mij een keer bij mijn BeautyBay bestelling bijgedaan. Dat AHA/BHA trok gelijk mijn aandacht, dus werd ik enorm nieuwsgierig. En het is helemaal goed gekomen. Benieuwd waarom? Lees snel verder.


AHA's en BHA's worden vaak in exfoliërende producten gebruikt. Het zijn zuren die de dode huid oplossen. Je huid wordt dus op een zachte manier gescrubd, zonder dat je het hoeft te voelen. Op de website van Paula's Choice (waar je ook de ingrediënten van dit product kunt vinden) heb ik gelezen dat deze cleanser stiekem vrij weinig AHA/BHA deeltjes bevat. Maar daarmee is hij zeker niet minder fijn. Er zitten namelijk jojoba zaadjes in die op een hele aangename manier je huid helpen te reinigen.


Hier zijn die zaadjes ook een beetje te zien. Ze voelen aan als zachte korreltjes, echt super fijn. Het zijn dus geen harde scrubdeeltjes, maar ze zijn precies goed voor elke dag. Ik gebruik deze cleanser niet elke dag (heb ook andere fijne cleansers die graag gebruikt willen worden), maar ik heb veel positieve reviews gelezen van mensen die dat wel dagelijks doen. Deze cleanser van Murad zou de huidtextuur egaler maken en echt voor verschil zorgen. Of dat echt zo is kan ik op dit moment niet beoordelen, maar dit is absoluut een hele fijne cleanser voor elke dag. Het gevoel wanneer ik deze cleanser op mijn huid aanbreng is heel aangenaam. Of klinkt dat raar? :P Het is een soort milky substantie met kleine korreltjes die de dode huidcellen aan zich lijken te plakken. Okeé, nu wordt het misschien nog vager, maar jullie snappen vast het idee. :) Laat je trouwens niet afschrikken door het feit dat er Age Perform op staat. De oudere huid kampt natuurlijk met meer problemen met huidtextuur. Grovere poriën, rimpels, you name it. Zo'n fijne cleanser kun je als twintiger ook net zo makkelijk gebruiken en alle voordelen ervan meepikken. De prijs van een fullsize ligt rond €30.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb hier ooit een sample van gehad. Super fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoor veel goede dingen over Murad producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt me heel benieuwd gemaakt! Het klinkt in ieder geval erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen