maandag 14 juli 2014

Glitter Gal nagellak: Nude & Belgian Chocolate

Dat hele WK is volledig aan mij voorbij gegaan. Voetbal en ik zijn geen maatjes. Het enige goede wat ervan kwam, zijn mijn nieuwe Glitter Gal lakjes. Huh, het verband? Simpel! Als jullie Enchantra op Twitter of Facebook volgen, dan kunnen jullie meteen zien wanneer zij weer een leuke actie hebben. Om het verlies van Australiƫ tegen Nederland te vieren hadden zij een leuke actie bedacht: 50% op alle Glitter Gal (een merk uit Australiƫ) nagellak. Geniaal! En mochten jullie het niet weten - Glitter Gal maakt de mooiste holografische nagellak ever! Ik heb al eerder een lakje van dit merk gehad, maar zo'n donker groene (what was I thinking...) kleur is eigenlijk niet helemaal mijn ding. Tijd om dit te veranderen door meer draagbare holo kleurtjes aan te schaffen! ;)


Allereerst de kleur Nude. Een prachtige neutrale beige/zilveren tint. Dit is het resultaat met twee lagen, maar er had nog een laag overheen gekund. Deze foto's zijn genomen bij indirect licht, maar ook zo kun je al een beetje van dat holo effect zien. En als er licht op valt, wordt het de meest bijzondere nude kleur ever...


Met een beetje direct licht wordt het holo effect sterker, maar laat de zon erop schijnen (of zoals hier rechts - een foto met een flits) - whaaaa, rainbow party! Dit is zo gaaf! Deze kleur ga ik nog zeker vaker dragen! Ik bedoel, voor welke gelegenheid zou hij niet geschikt zijn? ;)


Ook heb ik voor de chocolade bruine kleur gekozen, genaamd Belgian Chocolate. Het is een prachtige diep bruine kleur met een iets rodere ondertoon. De kleur is lekker donker, maar je ziet nog steeds dat hij heel bijzonder is. Bij indirect licht is het een gewone donker-bruine kleur, maar soms lijkt het of de holo shimmers voor een soort grijzige waas zorgen op de nagels. Echt heel apart, maar wel heel mooi. Eenmaal direct licht erop en de holo deeltjes laten zich heel duidelijk zien. Prachtig!

Glitter Gal 3D Holographic nagellak is te koop bij Enchantra en kost €11,95 voor 10ml. Dat is niet goedkoop, maar voor zo'n pareltje zou je het over kunnen hebben. En anders houd je Enchantra op social media gewoon goed in de gaten. ;)

2 opmerkingen:

  1. Belgian Chocolate is erg mooi en nu heb ik ook nog eens zin gekregen in chocolade!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het eerste lakje wel erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen