dinsdag 29 juli 2014

Look met glo-minerals palette

In de laatste VIP Box zat dit quatro paletje van glo-minerals met een hele toepasselijke naam - Glam. Ik besloot er een look mee te maken en gelijk ook de andere producten te laten zien die ik voor deze look gebruikt hebt. En ik wil gelijk mijn mening over deze palette delen. Zijn jullie benieuwd? Lees maar mee.


Glo-minerals maakt -zoals de naam ook zegt- minerale make-up. Het belooft allerlei goede ingrediƫnten te bevatten en ook nog eens zacht voor je huid te zijn. Dit Glam paletje bestaat uit 4 kleuren; ik heb ze allemaal gebruikt in deze look. De donkerste kleur, Plum Fairy (jaja, net een donkere versie van mij :P), lijkt hier helemaal versmolten te zijn met de bruine tinten. Maar ik beloof het, hij zit echt in de buitenste ooghoek. Alleen op de foto's lijkt hij meer bruin dan paars... De oogschaduws zijn trouwens prima gepigmenteerd en heel fijn in gebruik. Een super handig paletje met hele draagbare kleuren dus.


Full face foto zonder en met flits. Wat heb ik verder gebruikt? Voor mijn ogen heb ik mijn favoriete liquid eyeliner van Kat von D gebruikt, heerlijk hoe soepel deze tekent! Voor mijn wimpers heb ik natuurlijk mijn Lancome mascara gebruikt. Mijn wenkbrauwen moest ik weer bijtekenen met dipbrow pomade van Anastasia; ik kan echt niet meer zonder dit product! Voor mijn gezicht gebruikte ik de blemish control primer van Smashbox en de mix van twee foundations: van Hourglass en Chanel (binnenkort trouwens meer over mijn foundations, hoe ik ze "mix" en kies). Voor extra dekking heb ik de concealer van Laura Mercier gebruikt, ook heb ik mijn ogen daarmee iets opgelicht. Op mijn wangen de bronzer van Too Faced en de shimmery blush van So Susan (ook weer uit de VIP Box van laatst). Nooit verwacht trouwens dat ik deze blush zo vaak zou dragen, maar hij geeft zo'n mooie gloed! Soms gebruik ik hem zelfs over een andere kleur blush om weer die gloed te bereiken. Op mijn lippen - de balsem/stain ook weer uit de VIP Box. Toch nog best een fel kleurtje, vinden jullie niet?


Alle producten bij elkaar. Dit zijn altijd mooie plaatjes om te zien, al vind ik het zelf. :) Ik vind dat ik nog best weinig producten gebruikt heb, maar ja, dat zal voor iedereen weer anders zijn. In ieder geval ben ik heel blij met deze look. En deze palette moet ik eigenlijk wel vaker gebruiken, voor een smokey eye bijvoorbeeld. Wat vinden jullie van deze look?

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie look zeg, en mooie producten heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, heel zwoel zomers en sunkissed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er zomers uit met die warme kleuren op je ogen en felroze lipstick! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad Melissa, erg zomers is deze look. Prima gedaan alweer!

  BeantwoordenVerwijderen