woensdag 23 juli 2014

MAC Moody Blooms (+ look)

De nieuwste MAC collectie genaamd Moody Blooms staat voor de prachtige opvallende kleuren met een mysterieus tintje. Na alle swatches van Temptalia te hebben gezien en haar recommandaties te hebben gelezen, heb ik een oogschaduw uit deze collectie meteen op mijn wishlist gezet. En -zoals jullie al in mijn shoplog zagen- heb ik ook een mooie lipkleur niet kunnen weerstaan. Benieuwd naar mijn mening over beide producten, de swatches en (natuurlijk) de look? Lees snel verder.


Moody Blooms collectie bevat een aantal mooie zomerse producten. Check de volledige LE op de website van MAC. Ik heb gekozen voor de oogschaduw genaamd Artistic License (met een Veluxe Pearl finish) en een Sheen Supreme Lipstick in de opvallende (ook dankzij de naam) kleur Phosphorescent. Beide zijn wat mij betreft ook de toppers van deze collectie die ik met veel plezier aan mijn stash heb toegevoegd.


Artistic License is een lastige kleur om te omschrijven en daardoor is hij juist zo uniek. Het doet mij denken aan de bekende MAC kleur Expensive Pink, maar Artistic License vind ik dan net iets meer beige. Het is een kleur met shimmer, maar deze is heel subtiel. Het is een mooie oogschaduw die prachtig het licht vangt waardoor het nog veelzijdiger lijkt. Dat kun je een beetje op de foto hieronder zien, maar in het echt vind ik hem nog iets meer bijzonder. Aan de ene kant is deze kleur vrij neutraal en misschien niet al te opvallend. Maar aan de andere kant zie je al vrij snel hoe veelzijdig hij is.


Dit is mijn eerste ervaring met de Sheen Supreme lipsticks. En ook al was ik er voorzichtig mee omdat ik dacht dat ze vrij transparant zijn, valt het mij op hoe heerlijk gepigmenteerd en romig deze lipsticks zijn. Het is geen full coverage kleur, de pigmentatie is iets luchtiger maar nog steeds erg goed. Het voelt net als balsem aan en is daarom heerlijk in gebruik. Een ideaal zomers lipproduct! De kleur Phosphorescent vind ik een zachte neon-kleur. Het is geen mega knallende kleur, maar toch is hij lekker opvallend. Tijd om beide producten in een look te laten zien!


Artistic License op mijn ogen heb ik gecombineerd met een zwarte oogschaduw. Jep, zo simpel. Het effect is volgens mij best gaaf om te zien, hierin zie je goed hoe bijzonder en tegelijker tijd ook simpel deze kleur is. De lipstick accentueert niet al te sterk de droge plekjes op de lippen. Je kunt wel zien hoe romig het is. Daardoor is hij niet super langhoudend, maar een klein drankje en een hapje overleeft de kleur nog best goed. Beide producten zijn lekker zomers en makkelijk te combineren. Zeker een leuke collectie om van dichtbij eens te bekijken!

6 opmerkingen:

 1. Oh my, heerlijke lipkleur, daar zou ik ook voor vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie producten en je ooglook waaauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items heb je daar en die lipstick oh la la die vind ik erg mooi. Ik ging er gelijk al even voor googlen ;-) hoop binnenkort bij MAC in de buurt te zijn.. hopelijk is ie er dan nog en ga dan kijken of ie mij net zo mooi staat als dat hij jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. <3 Liefde, pure liefde voor je lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de lipstick super fantastisch mooi! Die zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen