donderdag 3 juli 2014

MAC wishlist

MAC brengt steeds meer leuke producten uit! De limited editions kun je nog moeilijk bijhouden, maar wat zijn ze leuk! Ik heb echt van die periodes waarin ik bepaalde LE's niet de moeite waard vind. Maar de laatste tijd zet ik steeds meer MAC spulletjes op mijn wishlist. Ik besloot om die met jullie te delen. Deze goodies hebben een enorme hebben-gehaalte en passen helemaal bij mij. Ik wil graag deze producten dan ook zelf eens gaan swatchen. En wie weet, gaat het ene product toch eraf en kan het andere product aan mijn stash ook echt worden toegevoegd. ;)


De samenwerking van MAC met Kelly en Sharon Osbourne is een enorm succes. In augustus zal deze LE te koop zijn en ik kan niet wachten. Vooral de lijn van Sharon vind ik geweldig. Het zijn wat warmere kleuren die mij meer aantrekken. Bijvoorbeeld haar MAC Duchess Eyeshadow Quad. Geweldige gouden en rodere kleuren waar ik zo gek op ben. Haar Peaches & Cream Blush schijnt ook een aanrader te zijn, het ziet er in ieder geval super schattig uit. En misschien wil ik ook wel de Cranberry lippencil van dichtbij bekijken... Hele mooie kleur en het doet mij natuurlijk denken aan de geweldige Cranberry oogschaduw.

MAC x Pedro Lourenço collectie vind ik trouwens qua vormgeving ook prachtig! Dat zwart gecombineerd met goud... mooi! Ik zit dus te twijfelen tussen de quad van Sharon en de Nude Eyeshadow Quad uit deze collectie. Wat een prachtige neutrale quad is dit! Het enige is dat er geen een donkere kleur in zit, maar dat maakt deze palette misschien ook zo uniek. Er zit wel All That Glitter in, die ik al heb, dus dat is ook een twijfel-puntje. Hush Cream Colour Base uit dezelfde collectie vind ik ook prachtig. Een bronze-kleurige highlighter, zo mooi! En misschien wil ik ook nog de Mirror lipgloss van dichtbij bekijken. Het is een grijzige sheer kleur met kleurrijke shimmer, een heel uniek product.

Uit de MAC Moody Blooms collectie vind ik vooral de oogschaduws heel mooi. Artistic License is zo'n prachtige roze tint die je absoluut niet vaak ziet. Die wil ik heel graag op mijn huid swatchen! En misschien check ik dan ook de diepe paars/bruine kleur genaamd Hidden Motive. Ook komt MAC in juli met nieuwe Studio Nail Lacquers die aan het vaste assortiment toegevoegd zullen worden. Vooral Formidable (blue brown met unieke shimmer) en Rebel (van de gelijknamige lipstick, berry paars) vind ik er echt uit springen. Alle swatches kun je trouwens al op de website van Temptalia vinden. Ook haar overview-artikelen vind ik leuk om te zien, omdat zij daarin per collectie vertelt welke product echte aanraders zijn en welke misschien wat meer teleurstellen. Zo kun je ook wat gerichter een wishlist samenstellen. ;) Naar welke product zijn jullie het meest benieuwd naar?

3 opmerkingen:

  1. De Kelly & Sharon collectie vind ik ook geslaagd, althans op foto toch! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe mij die wishlist maar haha!

    BeantwoordenVerwijderen